2777
2789
عنوان

چه چیزی تو کوردا هست که میگین خوشگلن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 26 پست
اوهوم به نظر من همه‌ی اقدام زیبا هستند هر کدوم ویژگیهایی داره مثلا بلوچا چشم و ابرو مشکی و موهای پ ...

آره واقعا.این ایران ما تاریخی داره که نمیشه گفت هر کسی چجوریه.ترک ها سفید و قرمزن کودا سفید و سبزه بلوچ ها گندمی و سبزه.ولی همشون قشنگن

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینها تصور و توهمات هستن

همه جا بد و خوب داره

بلند و کوتاه

زیبا و معمولی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
تاپیک جنجالی نزنید خواهشا .همه جای ایران قشنگن قومیتی نکنید داستان رو.از بس تاپیک قومیتی لر دیدیم دی ...

تایپک قومیتی لر 😐

عجببب

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997
تایپک قومیتی لر 😐 عجببب

آره بخدا ازبس بیخود جبهه گرفتن.هی خودبرتر بینی داشتن...هی ی ی وای من...بیخیال گلم

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
خوشگله دیگ کسی بگ خوشگل نیس شعار میگه

سفید بودن و سبزه بودن معیار زیبایی نیست 

زیبایی یه چیز نسبیه و نه ربطی به پوست سفید داره نه چیز دیگه.. 

‹ ‌در قفس خیالِ تو ، تکیه زنم به انتظار! › https://harfeto.timefriend.net/17117328008997
آره بخدا ازبس بیخود جبهه گرفتن.هی خودبرتر بینی داشتن...هی ی ی وای من...بیخیال گلم

کی خود برتر بینی داشته؟ 😐

چون یکی این ویژگی رو داشته دلیل نمیشه نسبتش بدی کل اون قومیت گلم 

کی خود برتر بینی داشته؟ 😐 چون یکی این ویژگی رو داشته دلیل نمیشه نسبتش بدی کل اون قومیت گلم 

نه با همه نمیگم که.یه بحثی بود یه عده لر ریخته بودن اونجا میگفتن کرمانشاه لر نشینه و بخش کوچییکی از اون بخاطر مجاورت با کوردستان کورد نشینه و اونجا لرهای کلهر داره.و منم چون کرمانشاهی ام و این صحبت هارو دروغی کامل میدونم بحثمون شد...خلاصه سرت رو درد نیارم‌یکی از اونا اومد توی تاپیک دوستام هی بهش احترام‌گذاشتم تا دوروز ولی بعدش بهم گفت اصلا من دوس دارم با آدم های نادان بحث کنم!!.خلاصه سر همین که گفت نادان و مارو مسخره کرد خیلی ناراحت شدم.. شد دعوا و منم عصبی شدم حرف های چرتی گفتم بهش .ولی خب خدامیدونه تقصیر خودشون بود اصلا...یه نفرشونم که دائما تاپیک هاش درحال تفرقه و دروغگوییه...وگرنه همه قوم هاخوب و بد داریم گلم.