2777
2789
عنوان

خانما ی بچه دار باتجربه نوزادم خیلی گریه میکنه..

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 102 پست
واقعا؟ اخه فامیلمون زردی رو جدی نگرفدالان بچس عقب مونده سده

زردی تا ۱۴ روز خطرناکه تا دو ماه طول میکشه کامل بره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
واسه زردی باید زیر لامپ مخقوق میذاشتی، الانم‌ببردکتر چک کن خطرناکه زردی .واسه جیغ و گریه هاش دکتر بر ...

گذاشتم زیر لامپ کم شد ولی ادامه داره بازم.. نه تازه میخوام ببرم دکتر 

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه کلاهش یه سره سرش باشه، دوم اینکه اینکه شکمش کار می‌کنه خیلی خوبه، بهش زیاد شیر بده تا زردیش در بیاد خودت هم سیرابی و عرق کاسنی رو زیاد بخور تا هم سیرت زیاد بشه و هم زردی بچه کم بشه.

وقتی بهش شیر دادی حتماً أروغش رو بگیر، برای سوختگی پاش هم پماد کالاندولای اصلی رو بعد از دستشویی و جلوی شما کردن پاهاش به پاهاش بزن و یه مقدار باز بزارش تا سوختگی هاش خوب بشه.

سعی کن تو بغل یا پا نخوابونیش و عادتش بدی خودش بخوابه. اگه نافش افتاده یه بالش کوچیکه بزار زیر دستت و بچه رو برعکس بزار و روش و پشتش و رو براش بمال.

هفته ای یکی دو بار بدنش رو بعد حمام با یه روغن مثل بنفشه یا بادوم شیرین ماساژ بده.

هر شب کف پاهاش رو ماساژ بده تا خواب راحت تری داشته باشه.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

زردی تا ۱۴ روز خطرناکه تا دو ماه طول میکشه کامل بره

ینی الان خطر رفع شده لازم نیس ک قطره بدم بهش ولی چشاش یکم زرده

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

دقیقا شرایط عین نوزادی پسر منه

عزیزم اول ببر یه آزمایش بده واسه زردی که زردیش مطمئن بشی. بعد دارو رو اگه زردیش پایین بود قطع کن.

پاهاش هم سوخته پماد کالاندولا بزن. احتمالا رفلاکس هم داره. موقع خوابیدن قشنگ بپیچش لایه پتو. نمی‌دونم بهش چی میگن. قدیم بچه ها رو میپیچیدن لایه پتوی نازک. اینطوری😁 خیلی راحت تر می‌خوابه. خوب آروغش رو بگیر و تغذیه ی خودتم دقت کن چیزی نخور که نفخ داشته باشه.

کجا زندگی می‌کنی دکتر خوب معرفی کنم اگه تهرانی یا شهریار

حسن اباد فشافویه ام .. اره تهران میتونم بیام

ینی الان خطر رفع شده لازم نیس ک قطره بدم بهش ولی چشاش یکم زرده

میره تا دوماهگی ن پسر منم ۹ شد زردی دیگه کاری نکردیم زیر ده بیخطره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
دقیقا شرایط عین نوزادی پسر منه عزیزم اول ببر یه آزمایش بده واسه زردی که زردیش مطمئن بشی. بعد دارو ر ...

اره قنداقش میکنم ولی اصلا اروم نمیشه بزور میخوابه کلا ناارومه از لحظهدای ک بیدار میشخ تا پوشکش عوض کنم انقدر گریه میکنخ ک خودمم ب گریه افتادم

گذاشتم زیر لامپ کم شد ولی ادامه داره بازم.. نه تازه میخوام ببرم دکتر 

حتما دکتر ببر منم نوزدام ۲۰ روزش بود خیلی کش و قوس می‌آورد مادرشوهر و مامانم میگفتن داره رشد میکنه😑 زیاد بالا می‌آورد میگفتن شیر زیاد میخوره 😐 مدام شیر می‌پرید گلوش میگفتن شیرت پر فشاره😕 تا اینکه ۲۰ روزگی بچه رو بردم دکتر گفت ابنا علائم کولیک و رفلاکسه. خلاصه زیاد به حرف خاله خانباجی ها گوش نده دکتر کاربلد و با تجربه پیدا کن ببر 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

چخبره اینهمه قطره دادی اونو فقط باید ۳روز بدی 

اسهال شد قطع کنی 

۱۵باید میبردیش دستگاه 

دیگه نده قطره وای

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

عزیزم من برای ختنه تجربه ندارم واینکه پاهاش سوخته یه وقت مارک پوشکش رو عوض نکردی .؟؟شاید پوشک بهش نمی‌سازده یا دستمال مرطوبی که استفاده میکنی.

ولی بخاطر گریه هاش و قلنجش به نظر من یه دکتر ببرش آخه دختر من دقیقا از یک ماه و خورده ای شروع شد گریه هاش و ناارومی هاش مخصوصا شب ها بردمش دکتر هم قلنج داشت هم کولیک و رفلاکس دارو دادم بهش اروم شد کمی‌ 

راستی اگه شیر خشک میخوره سرخود عوض نکن مارکش رو با دکتر مشورت کن