2777
2789

سلام دوستان بزارید توضیحات کامل بگم ..۳۶ روزشه اوایل زردی داشت تا ۱۴ روزگی زردیش ۱۵ بود بهش قطره بیلی ناستر دادم تا یه هفته پیش ۹ شد .. هنوزم بهش قطره میدم ولی چشاش هنوز زرده بنظرتون دیر نشده؟کی تموم میشه زردیش.. و اینکه دم ب ساعت شکمش کار میکنه امروز پاهاشم قرمز شدن خیلی خیلی نا آرامه البته قبل ادرارسوختگی هم همینطور بود و یکسره گریه میکنه همشم قولنج میکنه دایمیتیکون دادم بهش ولی اثر نداشت حالا بگید چیکار کنم؟ ببرم ختنه اش کنم چون همینکه پوشکش باز میکنم یهو جیغ میکشه و بعد ادرار میکنه ولی درکل خیلی گریه میکنه.. خواهرانه التماس میکنم اگ چیزی میدونین بگین خیلی ممنونم ازتون😔❤

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بهش کالاندولا بزن سوختگیش از ببن‌بره زددی چشم‌پسر فانیل ما بعد چهل روزگی‌رفت اصلا‌نگرام‌کننده نیس بدنش با روغن زیتون ناساژ بده هم قدش بلند میشه هم قولنجش خوب مبشه اره ختنم‌خوبه حتماپیش‌متخصص‌ببر 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
با چی میخابونیش بچه اولم همینجوری بود تاب میدادم آروم میشد شکمشو ماساژ بدی با وازلین یا روغن بچه&nbs ...

عزیزم متوجه نشدم ینی چی با چی میخوابونم؟🙂

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

ببین اول اینکه تا شیر میدی سریعاااا عارقشو بگیر.

دوما بخوابونش رو دستت پشتشو ماساژ بده.یا بخدابونش روی رون پات و تمام بدنشو آروم بمال.

سوم اینکه آیت الکرسی بزار تو بالشتش .

اگه ام شیرخشکیه سریعا شیر خشکشو عوض کن.گیگوز بگیر یا نان.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
۳۶ روزشه!, دیگه لازم نیست قطره بیلی نایسر بدی. خطر رفع شده

واقعا؟ اخه فامیلمون زردی رو جدی نگرفدالان بچس عقب مونده سده

واقعا؟ اخه فامیلمون زردی رو جدی نگرفدالان بچس عقب مونده سده

جدی بگیر زردی خیلی خطرناکه.یه آزمایش ببر ببینی بیلی روبین خونش چند شده.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
عزیزم متوجه نشدم ینی چی با چی میخوابونم؟🙂

چجوری بچه رو میخابونی شیر خودتو میخوره سیر میشه بنظرت شاید پوشک دوست نداره شاید دل درده ای خدا نوزاد خیلی اذیت می‌کنه آدم نمی‌فهمه چی میخواد