سلام دوستان بزارید توضیحات کامل بگم ..۳۶ روزشه اوایل زردی داشت تا ۱۴ روزگی زردیش ۱۵ بود بهش قطره بیلی ناستر دادم تا یه هفته پیش ۹ شد .. هنوزم بهش قطره میدم ولی چشاش هنوز زرده بنظرتون دیر نشده؟کی تموم میشه زردیش.. و اینکه دم ب ساعت شکمش کار میکنه امروز پاهاشم قرمز شدن خیلی خیلی نا آرامه البته قبل ادرارسوختگی هم همینطور بود و یکسره گریه میکنه همشم قولنج میکنه دایمیتیکون دادم بهش ولی اثر نداشت حالا بگید چیکار کنم؟ ببرم ختنه اش کنم چون همینکه پوشکش باز میکنم یهو جیغ میکشه و بعد ادرار میکنه ولی درکل خیلی گریه میکنه.. خواهرانه التماس میکنم اگ چیزی میدونین بگین خیلی ممنونم ازتون😔❤
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با چی میخابونیش بچه اولم همینجوری بود تاب میدادم آروم میشد شکمشو ماساژ بدی با وازلین یا روغن بچه&nbs ...
عزیزم متوجه نشدم ینی چی با چی میخوابونم؟🙂
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
۳۶ روزشه!, دیگه لازم نیست قطره بیلی نایسر بدی. خطر رفع شده
واقعا؟ اخه فامیلمون زردی رو جدی نگرفدالان بچس عقب مونده سده