2777
2789
عنوان

انتقال جنین IVF

538 بازدید | 18 پست

سلام خانمای ک انتقال دادین بیاین..اون دسگاهی ک میبرن تو واژن مث همون دسگاهیه ک روز عکس رنگی میبرن داخل و ب همون اندازه بازش میکنن؟؟موقع شست و شو درد داره مثل درد عکس رنگی؟؟؟اخه میگن ازاونم بدتره دردش اره؟؟؟

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مثل پاپ اسمیره  اصلا در نداره راحت بخاب

اخه براعکس رحمم تاپیک زدم گفتن نه درد نداره اما مرگ و ب چشمم دیدم و از دردی ک کشیدم کلا چشمم ترسیده..الانم خیلی سرچ کردم میگن شست و شوی قبل انتقال مثل درد عکس رنگی حتی بدتر😔

هیچ دردی نداره،منکه دستگاهشم نگاه نکردم،دراز کشیدم جنینو گذاشتن داخل و تمام

چخوب ک اذیت نشدی..کاش برامنم همین بشه...از روزیک عس رنگی دادم چشمم ترسیده..بااینک یه هفته میگذره هنوز زیردلم تیرمیکشه بدجور..

من که هیچ دردی نداشتم عزیزم عکس رنگی یه چیز دیگس یه مایع وارد لوله هات میکنن اصلا قابل مقایسه نیستن. ...

خدا ازدهنت بشنوه..اخه میگن شستشوهم تزریق میشه

عزیزم هزینه چقد قرار شده بگیرین شما؟کدوم مرکز انجام دادین؟ قبلا چندتا زایمان داشتین؟؟من خیلی دو دلم

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........