2777
2789
عنوان

انتقال جنین IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 18 پست
عزیزم هزینه چقد قرار شده بگیرین شما؟کدوم مرکز انجام دادین؟ قبلا چندتا زایمان داشتین؟؟من خیلی دو دلم

گلم...اول خوب تحقیق کن ک وارداین راه شدی عذاب نکشی یاوسط راه پشیمون نشی من خوب تحقیق نکردم و وسط راهشم مجبورا بایدادامه بدم..حالا ک پذیرفتم دیگ باقیش توکل ب خدای خوبم..شهر ب شهرفرق داره شماکدوم شهرهستین..من۳ تازایمان دوتا طبیعی سومی سزشدم...بعدم اینجورنیس ک همون اول بیارن بهت پول بدن طی ۹ ماه قسط بندی میشه...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
گلم...اول خوب تحقیق کن ک وارداین راه شدی عذاب نکشی یاوسط راه پشیمون نشی من خوب تحقیق نکردم و وسط راه ...

گلم بهت درخواست دوستی میدم

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کسی واقعا درد کشیده راستش و بگ ودقیقاباید چیکارکنم ک اروم باشم راهنمایم کنین..

عزیزم من خودم هم عکس رنگی گرفتم و هم چند روز دیگه انتقال دارم . درسته عکس رنگی درد داشت . و اونم بخاطر وارد شدن مواد حاجب به لوله هاست. توی انتقال جنین فقط دهانه رحم رو با گاز استریل ضدعفونی میکنن. به نظرت اینکار درد داره؟ معلومه که نه.

عزیزدلم این راهی که ما انتخاب کردیم نیاز  تحمل و صبوری داره.به نظرم نتیجه ی قشنگش به همه سختیهاش می ارزه😊

عزیزم من خودم هم عکس رنگی گرفتم و هم چند روز دیگه انتقال دارم . درسته عکس رنگی درد داشت . و اونم بخا ...

توگل ب خدا

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍