بچه م ۱۴ ماه رو تموم کرده.ولی همچنان غذای میکس میخوره.البته گاهی یکم برنج میخوره ها ولی مقدارش اصلا قابل قبول نیس به عنوان وعده ی غذایی.بعضی وقتا هم همون چن تا برنج و یکم خورشت رو انقدر تو دهنش نگه میداره که آخرشم تف میکنه قورت نمیده.هیچی این بچه دوس نداره چیکار کنم من.اصلا یه لحظه نمی شینه که بخواد چیزی هم بخوره همون میکس رو هم با کارتون میخوره
با یه چیزی که دوست داره ترکیب کن ولی میکس نکن و بعد بده بخوره
مثلا اگه ماست دوست داره برنج رو با ماست یخرده قاطی کن و بزار دهنش بعد عادتش میشه
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امکان نداره از بین هزار چیز یه چیز رو میپسنده شاید هنوز متوجش نشدین ولی هر بچه ای آخر طعم یه چیز رو میپسنده
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
وقتی به هیچی رغبت نشون نمیده و دهن باز نمی کنه از کجا بفهمم
با یه چیزی سرگرمش نمیتونی کنی؟ یه عروسک یه ماشین یه اسباب بازی حتی با یه بازی توی گوشی یه برنامه کودک یا یه بار ببرینش پارک رو تاب بزارین سرگرم شه ببینید میخوره یا نه شاید اینطور جواب داد