2777
2789
عنوان

بیاین دور هم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 32 پست
مگه کره

خب نخندید

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
وآقای اون کاربر که می‌گفت رگباری میزنه جلومادرشوهرش مدام  من ازخجالت مردن خداشاهده جای اون&nbs ...

🤮🤮🤮🤮چه چندش

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدفعه عروسی رفیقم بود با اون یکی رفیق صمیمیم داشتیم میرقصیدیم چاقو دستش بود بعد چون مختلط بود کراشش هم پسردایی رفیقمون بود یعنی پسردایی عروس

اقا هیچی اون رقص این رو تماشا میکرده خودش میگه مدل خاصی نگام کرد

بعد رفیقمم میبینه نگاش میکنه هول میشه رقصی که تمرین کرده بودیمو هماهنگ بودیم باهم میرینه توش کاملا و پاش گیر ميکنه به لباسش میفته حالا این وسط میخوره به میزی که کیک روشه و میفته زمین و تمام کیک میخوره تو فرق سرش 

طفلکی انقدر زور بالاش بود یه صدای ناهنجار داد بیرون سالن هم غرق سکووووت

حالا این وسط من بخند عروس بخند مثلا خیر سرمون رفیقمون افتاده یعنی پاره شدیم از بس خندیدیم 

رفیقم به گریه افتاده بود چون کاملا به فنا رفت با کیک و ابروش از همه مهم تر جلو کراشش رفت با اون صدا😂😂😂😂😂😂

و باید بگم سر یچی باهام جور شدن و الان یه بچه دارن😂

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

یدفعه عروسی رفیقم بود با اون یکی رفیق صمیمیم داشتیم میرقصیدیم چاقو دستش بود بعد چون مختلط بود کراشش ...

🤣🤣🤣🤣بیچاره هول شده

🤮🤮🤮🤮چه چندش

دقیقا 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
یدفعه عروسی رفیقم بود با اون یکی رفیق صمیمیم داشتیم میرقصیدیم چاقو دستش بود بعد چون مختلط بود کراشش ...

وای چخ جالب

یبارم با جاریم رفتیم امام زاده صالح 

جاریم از اوناس که خیلی کلاس میزاره و پز میده 

بلند شد با عشوه گوشی شو داد بهم گفت ازم عکس بنداز منم گرفتم دوربینش رو سلفی بود تنظیم کردم دوربینو رو به رو دیدم عه جاریم غیب شد پایینو نگا کردم دیدم جاری خورده زمین داره عرررر میزنه ملت دورش جمع شدن یعنی انقد خندیدم که نفسم بالا نمیومد بعدش باهام قهر کرد چرا مسخرش کردم

یبارم با جاریم رفتیم امام زاده صالح  جاریم از اوناس که خیلی کلاس میزاره و پز میده  بلند ...

الان چی آشتی کردید