2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گو زیدم نمیدونستم جاریم پشت سرمه

اولین پست بابادمعده شروع میشه وانتهاش هم بابادمعده به اتمام میرسد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
گو زیدم نمیدونستم جاریم پشت سرمه

بعدش چی شد

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
هیچ هیچ

شنیدصداشو

اولینش بگم از خودم 

بعد یه روز کاری سخت و پر کار رو زمین دراز کشیدم پاهامو بردم بالا انداختم رو مبل و ناخود اگاه گوزیدم بعد احساس کردم فضا سنگینه نگاه روبه روم کردم دیدم مادرشوهر زل زده بهم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

ماهم مادرم مریض شده بود رفتین دکت

ی خانمی بود تاپرستارآمپول روزد باد رورها کرد 

بعدگفت تخت‌ها صدامیده ماهم گفتیم بله درسته 

اومد بلند بشه دوباره گفت زاررررت ماهم اونجا منفجرشدیم

منم گفتم حاج خانم امشب تخت شما گوزوشده🤣🤣🤣🤣🤣

ماهم مادرم مریض شده بود رفتین دکت ی خانمی بود تاپرستارآمپول روزد باد رورها کرد  بعدگفت تخت‌ها ...

😂😂😂

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

اولینش بگم از خودم  بعد یه روز کاری سخت و پر کار رو زمین دراز کشیدم پاهامو بردم بالا انداختم ر ...

وآقای اون کاربر که می‌گفت رگباری میزنه جلومادرشوهرش مدام 

من ازخجالت مردن خداشاهده جای اون 

میگفت جلوهم اندام خصوصی رومیخارونیم