رویاهامرده مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 982 عنوان کسی کتاب غیردرسی خوندنی داره خودش دیگ استفاده نکنه بده به من 58 بازدید | 7 پست علاقه زیاد دارم اما کتابخونه نداره شهرمون بخوام بخرمم هزینه ها زیادمیشن 1402/10/26 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11170 من که نمیخرم از کتابخونه میارم ولی پی دی اف بخون اگ سختت نیست مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 19838 کتابخانه های شهرتون پر از کتاب هست اگر کتابی که میخوای ندارن هم بگو تو اولین بودجه میخرن استقبال هم میکنناگر هم جایی که هستید کتابخونه نداره برو شورای ده و دهیاری درخواست بده کتابخونه تاسیس بشه
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 22240 اپلیکیشن فیدیبو یا طاقچه رو نصب کنهزاران هزار کتاب متنی و صوتی دارنمن با طاقچه هفته ای یک کتاب مطالعه میکنن
رویاهامرده مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 982 اپلیکیشن فیدیبو یا طاقچه رو نصب کن هزاران هزار کتاب متنی و صوتی دارن من با طاقچه هفته ای یک کتاب م ... بدم میادازمطالعه آنلاین بوی کتاب به مشامم بخورع راحت ترم
رویاهامرده مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 982 کتابخانه های شهرتون پر از کتاب هست اگر کتابی که میخوای ندارن هم بگو تو اولین بودجه میخرن استق ... شهرمون کتابخونه نداره داره ولی ما حومه هستیم نه داخل شهر
رویاهامرده مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 982 من که نمیخرم از کتابخونه میارم ولی پی دی اف بخون اگ سختت نیست کرایه دونه اب کتاب چندمیاری وچه مدت زمان پس میدی
nooneishere عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 104 من میتونم بفرستم برات یه چند تایی .. فقط اینکه برمیگردونی دیگه اره؟!😁