2777
2789
عنوان

کارما

141 بازدید | 19 پست

بنظرم کارما دروغه اونی که دلم چهارسال شکسته داره خوش و خرم زندگیش میکنه من ولش کردم ولی خودم شدم عین اون و دارم کارما کار نکردم پس میدم ینی اون دلمو شکوند باعث شد منم اخلاقشو بگیرم🤡 حتی بخشیدمش سپردم به خدا انتقامم نگرفتم ولی اون خ یانت کرد اون دروغ گفت بم چرا اینقدر زندگیش راحته؟یسال صبر کردم هیچی به هیچی کلی دوست دورشن هواخواشن زندگیش بهتر از قبل چرا منی که خودم شکستم باز تاوان خیانت هاشو من باید پس بدم؟

بنظرم کارما وجود نداره فقط خرافاته چرته..

کسی هست مثل من که کارما اصلا واسش کار نکنه؟

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید ی زمان خاصی قراره کار کنه 

کسای ک بعد چندین و چندین سال تاوان پس میدن چی؟

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
کارما وجود داره اما فکرکنم قاطی داره چون مظلومو میزنه زمین و ظالم سالمه 

اخر زمانه خواهر همه چی قاطیه اون ظالمه زندگیش از من بهتره بعد اخرش همه کاراشو انداخت گردن من

من شدم ادم بده شدم مقصر...

اینقدر پررو بوده طرف که اصلا اشتباشو گردن نمیگرفت

والا من هرکی آدم بد و هیز و نانجیب و...دیدم زندگی خوب و خوشی دارن  اما هرچی آدم مهربون و دل نا ...

دقیقا خوب میخوایم باشیم بنده نمیزارع بد باشیم خدا نمیزاره

من که کافیه حتی تو ذهنم کسی رو مسخره کنم یا ازش ایراد بگیرم ،صبح نشده همون بلا سرم میاد برا من به س ...

دقیقا کارما میزنه کمرم ولی بدی کنن در حقم به اونورشم نیست

والا کارما اصلا کیه چیه کجاست خوردنیه پوشیدنیه و..... دو سه ساله توی اینستا مُد شده همش میگن کارما ...

همون حضرت ابالفضل میزنع کمرت هس که میگن کارما ک وجود نداره