2777
2789
عنوان

راز

162 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه موردی هست تو زندگیم یه اتفاقی افتاده که هیچ کسی نمیدونه به جز رفیقم و روانشناس و روان پزشکام به نظرتون به همسرم بگم راجب به ماجرا ناراحت نمیشه تا حالا بهش نگفتم ؟ 

دوستم خوابه وگرنه تاپیک نمیزدم از خودش میپرسیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب در مورد چی هست ؟

نمیخواستم تو سایت لگم ولی خب کسی که اینجا منو نمیشناسه پس میگم 

من از ۹ سالگی که رفتم  پیش روانشناس بار گفت برو پیش روان پزشک چون من نمیتونم بهت قرص بدم 

رفتم پیش روان پزشک فهمیدیم که من بیماری اسکیزو فرنی دارم تا اینجاش اوکیه و میدونه 

ولی چیزی که بقیه نمیدونن اینه که ما بیمار های اسکیزو فرنی نباید زیاد تنها بمونیم میل به خودکشی زیاده داخل ما 

مامان و بابای من هم ۳ هفته خونه نبودن تو اون مدت 

دوست من خونه بود کلا پیش هم بودیم 

یه روز از اون روزا پیش هم نبودیم دوستم رفته بود وسیله بگیره بیاد غذا درست کنیم منم نمیدونستم این زود میاد دست به یه کار بدی زدم که ترجیح میدم اسمشو نیارم 

از شانس خوب من دوستم کارتشو جا گذاشته بود اومد که کارتو برداره منو دید وسط خونه دیگه  تو محل ما هم که کلا بیمارستان و دکتر و ایناست همسایه هامونم دکترن رفت یکی که تو اورژانس کار میکرد و کلا دکترا رو صدا کرد منو بردن اورژانس که دیگه من نجات پیدا کردم 

چی هست حالا اینجوری که گفتی همه میدونن 😂🫣 این راز به حساب نمیاد

نمیشناسین که منو‌ خب اصلا نمیدونین کدوم شهرم واقعا نمیخواستم بگم ولی تا صبح نمیخوابیدم دیگه مغزم خیلی درگیر شد یهو