2777
2789

میگن اگه ۴۰ نفر از بندگان خدا دعاتون کنند ... 

حتما حاجت روا می‌شید 

دعام کنید که یه گره بزرگ تو زندگیمه ... 

کارد ب استخون رسیده ...

شما پیش خدا حتما آبرومند هستید ..‌ دعام کنید قشنگا ...

هر راهی رفتم ... هر دعای میکنم خدا مستجاب نمیکنه

شما دعا کنید

ممنونم قشنگا 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

به خدا اعتقاد و اعتماد کن 

انشاالله مشکلت حل میشه

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 

نه آبرو نه نفسم پاک یا حقه . ولی دعاگوتم. توسل به ائمه معصومین کن.انشا الله حاجتت روا

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات کردم تو هم بچم حسین رو دعا کن یه ارزوهایی داره توی قلب کوچیکش خدابراش ردیفشون کنه😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

نه آبرو نه نفسم پاک یا حقه . ولی دعاگوتم. توسل به ائمه معصومین کن.انشا الله حاجتت روا

دورت بگردم 

عزیزمی 

خدا حفظت کنه

ممنون گلم

یه جا تگت میکنم تاپیک رو بخون

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
دعات کردم تو هم بچم حسین رو دعا کن یه ارزوهایی داره توی قلب کوچیکش خدابراش ردیفشون کنه😔

عزیزم حتما 

آن شالله ب آرزوهاش برسه 

حتما حتما میرسه عزیزدلم

دورت بگردم  عزیزمی  خدا حفظت کنه

استمرار دائمی تواجابت دعا وامید به رحمتش باعث بالا رفتن دعا میشه .ذکر استغفار قبل دعاهاتون وصلوات بعدش.خودم که این ذکرهارو میگم البته هنوز استجابت نشده. نشه هم باز تسلیمم به رضاش.

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

ترنم جان سلام خوبی ؟ گل پسر شیطونت خوبه ؟ 

الان یه ختم برای الب برداشتم اون تموم بشه برای تو هم برمیدارم ان شاالله حاجت روا بشی ، تو بیشتر خسته ای به خودت تلقین حال بد نکن تو مثل منی ارغوان از بچگی خواب و خوراک ازم گرفته بود خصوصا تو دو تا ۴ سالگی که قشنگ من کشت ، روانشناس ، روانپزشک و هر جا که فکرش کنی بردمش هیچ اثری نداشت فقط پذیرفتم که شانس من این دختر پر جنب و جوش و اذیت کنه همستر موج هاش شدم حداقل دردم کمتر شد الانم به نظرم گل پسرت انرژیتو گرفته ازت .

راستی من از هیچی اندازه نماز صبح و دعاهای بعدش حاجت نگرفتم بهت تاکید موکد میکنم عزیزم .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
ترنم جان سلام خوبی ؟ گل پسر شیطونت خوبه ؟ الان یه ختم برای الب برداشتم اون تموم بشه برای تو هم برمید ...

عزیزدلم 

منو پس یااااادتههههه 

من الان کمی از حال بدم در اومدم 

سرنوشتم رو پذیرفتم 

از گذشته در اومدم و تو زمال حال دارم زندگی میکنم 

کسی که مقصر تمام بدبختی هامه رو تا حد ممکن قطع رابطه کردم ولی متاسفانه نمیتونم کلا کات کنم 

ولی ذهنم رو تا تونستم ازش خالی کردم

بهترم و از خدا میخوام تو این حال بمونم 

و از خدا میخواهم تو و ارغوان رو از دست این مرد نجات بده

چون میدونم ی فرد سمی با ذهن و روان و جسم ی زن و کودک و می‌کنه