2777
2789

دوست جونیا الان یک هفتس کاشت ابرو انجام دادم بهم گفتن 14روز چیزسنگین بلندنکن و من یه نی نی کوچولو دارم شماها کاشت انجام داده بودین چیزی بلند میکردین مثلا تا۶کیلو مشکلی پیش نیومد؟

یه سوال دیگم اینکه امپولای بیوتین بپانتین و کامل تزریق کردید؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
منم دلم میخواد ابرو بکارم  هزینه اش چقدر شد؟

تا الان۱۳تومنی شده حالا باید قرصای ویتامین و امپولاشم بگیرم ولی حتما برو عالیه

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه اش خیلی زیاده

ولی واقعا ارزش داره من خیلی قیافم تغییرکرد دوست داشتی بگو عکس ابروهامو بزارم

بگذار

من ارروهام پر بود ولی بعد زایمان و شیردهی ریخت دیگه در نیومد

و اینکه چشم و ابروم به هم نزدیکه میخوام ابروم را ببرم بالا تر

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
عزیزم تهرانی ،کجا انجام دادی ،راسته میگن باید قرص هورمونی بخوری برای این کار 

اره عزیزم تهران کیلینیک محمدی نه قرص هرمونی ندادن فقط باید امپول بیوتین وبپانتین که میتامینن تزریق کنم و قرص هیرویت و زینک دادن همین

کجا انجام دادی عزیزم من ۱۰ بهمن وقت گرفتم سعادت آباد تهران ولی کلینیکش معروف نسیت کاراشو تو اینستا دیدم بیانه دادم 

بگذار من ارروهام پر بود ولی بعد زایمان و شیردهی ریخت دیگه در نیومد و اینکه چشم و ابروم به هم نز ...

یه دوره سرم تقویت ابرو سریتا بزن شاید دربیاد نیازبه کاشت نباشه

من میکرو زده بودمو مداد ابرو میزدم باعث شد بریزه ابروهام

کجا انجام دادی عزیزم من ۱۰ بهمن وقت گرفتم سعادت آباد تهران ولی کلینیکش معروف نسیت کاراشو تو اینستا د ...

بسلامتی گلم من خیابون فرشته کیلینیک محمدی کاشتم

عکس پیلیز

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.