2777
2789
عنوان

دوستایی که کاشت ابرو انجام دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 74 پست
چه ربطی به چیز سنگین داره متوجه نشدم

گفتن چیزسنگین بلند کنی عصبی که باعث پیوند مو میشه قطع میشه نمیدونم والا

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
یه دوره سرم تقویت ابرو سریتا بزن شاید دربیاد نیازبه کاشت نباشه من میکرو زده بودمو مداد ابرو میزدم ب ...

من تتو کردم

ولز دیگه دوست ندارم انجام بدم خیلی مصنوعیه

ولی مدل ابروهام بهم میاد دوست دارم روهمینها بزنم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تتو کردم ولز دیگه دوست ندارم انجام بدم خیلی مصنوعیه ولی مدل ابروهام بهم میاد دوست دارم روهمینها ...

تتو دردش از کاشت بیشتره

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
اره عزیزم تهران کیلینیک محمدی نه قرص هرمونی ندادن فقط باید امپول بیوتین وبپانتین که میتامینن تزریق ک ...

ایم کلینیک شما رو تا حالا نشنیدم آخه خیلی این چند وقته تحقیق کردم دوست داشتم برم ایرتن فیت ولی پولم کمه

بعد اینایی که کاشتی که تند تند بلند میشن چی میشه همش باید در حال کوتاه کردن باشی

ادم زیر ابروشو هفته ای یکبار برمیداره اینم هفته ای یکبار یه قیچی میزنم دیگه

عالیه من سال۹۹انجام دادم قرص آناهیل وآمپول بیوتین وبپانتن ‌وتقویت ابروی غلطکی سریتا برام تجویزشد خیل ...

مبارکتون باشه به منم همینارو دادن امپولارو باهم ترکیب میکردن میزدن براتون گلم یا جدا تزریق میشد؟