2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34855 بازدید | 206 پست

بعد میخواستم درس بخونم کتابام کلا یه جوری بودن انگار به یه خط ناشناس بودش هر هیچی مدام در حال دعوا با مامان و بابام بودم . 

یه روز که با بابام دعوا کردم اومدم اتاق ظهرم بودش دراز کشیدم بعد به کنار خوابیده بودم احساس کردم یکی داره نوازشم میکنه دستای بزرگی هم داشتش من فکر کردم بابامه اومده از دلم در بیاره 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجنه شوخی نکنید چون اونا شوخی ندارن  جن عاشق وجود داره و عاشق رابطه جنسیه  زناشون بدک ...

با من رابطه‌ی  جنسی نداشته ولی مثل  چ میدونم عشق بازی خیلی داشته و حتی معذرت میخوام به ار.گ.اس.م هم رسیدم حتی 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بعد خیلی ادامه دادش و همش موهامو ناز میکردش و احساس میکردم سنگینی نگاهی رو 

منم هی میگفتم بابا نکن 

با من رابطه‌ی  جنسی نداشته ولی مثل  چ میدونم عشق بازی خیلی داشته و حتی معذرت میخوام به ار. ...

عزیزم تجاوز کرده بهت حتما متوجه نشدی 

وقتی خوابی بهت تجاوز میکنه متاسفانه و خواب های جنسی میبینی

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

خلاصه خواستم که رو برگردونم با بابام شوخی کنم و آشتی کنم رو ک بر گردوندم دیدم هیچ کسی نیستش . وحشت کردم اولش ولی گفتم حتما خیالاتی شدم تو خواب بودم هیچی نگفتم بلند شدم رفتم پیش مامانم اینا داشتن غذا میخوردن حتی سر ظهر بودش 

عزیزم تجاوز کرده بهت حتما متوجه نشدی  وقتی خوابی بهت تجاوز میکنه متاسفانه و خواب های جنسی میبی ...

خیلی بده وقتی بهش فکر میکنم حس میکنم‌دیگه باکره نیستم  ... دوس ندارم اصلا ذهنمو درگیرش کنم ... احساس خیانت بهم دست میده 

خیلی بده وقتی بهش فکر میکنم حس میکنم‌دیگه باکره نیستم  ... دوس ندارم اصلا ذهنمو درگیرش کنم ... ...

یکساله درگیری؟

بعد دیگه تو مدرسه همش انگار یکی کنارم بودش یه سنگینی رو احساس می‌کردم.  تو راهرو اینه کاری هستش شبا وفتی میرفتم دستشویی احساس می‌کردم یکی تو آینه داره منو میبینه .... کاملا یه حس آشکار بودش ... یه جو سنگین 

عزیزم شما چیزی میدونی راحبه این مطالب جن و دعا؟؟؟

موهام در این راه سفید شده خودم درگیر اجنه هستم یکم اطلاعات دارم

بعد  دیگه آشکارا تو خواب میدیدمش . یکی دو بارم توی بیداری جالب اینجاست که گوشه ی اتاقمم هستش همیشه از اونجا میبینمش