2777
2789

اینکه میگن زنگ بزن پلیس فتا شماره کارت بده پیداش میکنن درسته؟ 

بشدت غیرواقعی بنظر میاد اگر با یه تماس و بدون مراجعه حضوری میشه بگید اقدام کنم لطفا

چون عقل میگه خب اونام تو بگی سلام اقا یه شماره کارت میدم این کلاهبرداره پیداش کنید نمیگن چشم شما درست میگیپ الان پیدا میکنیم، اصولا باید مدرکی اسکرین شاتی فیش واریزی چیزی باشه که ثابت بشه و ببینن که طرف کلاهبرداره درسته؟ تازه شماره تلفنشم ندارم فقط شماره کارت

نه با زنگ فایده نداره یا شکایت حضوری باید بری یا نهایتش تو سایتشون تو قسمت گزارشات مردمی گزارش بدی که راه اول بهتره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم یه کاپشن خریدم.چند روز زمان برد بعد بلاکم کرد.زنگ زدم پلیس فتا.گفتن برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن و بعد با پرینت چت هاتون بیار اینجا و فیش واریز. من شکایت کردم اما نتونستم مجدد برم پلیس فتا، خودشون پیگیری کردن و چند روزه پیداش کردن و کشدندنش دادگاه و پولمو پس گرفتم.هزینه شکایتمم گرفتم

من برای دخترم یه کاپشن خریدم.چند روز زمان برد بعد بلاکم کرد.زنگ زدم پلیس فتا.گفتن برو دفتر خدمات قضا ...

وای چه پشتکاری داری شما!!!🤣😂

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

فکر نمیکنم یعنی در حد دویست سیصد تومنم پیگیری میکنن؟

بله. فقط شما یکی نیستی که. از چند نفر کلاهبرداری کرده، مبلغش زیاد میشه. برایرپلیس این چیزا مهم نیست، جنبه عمومی جرمشم مهمه . بخوان رهاش کنن همینطوری با مبالغ کم دزدی میکنه

😳😳 شما باشی نمیری تا دفتر خدمات قضایی؟؟؟؟ شما شاید عجیبی

نمیگم بد کاری کردی!!

چقدر بهت بر خورد 

منظورم کم پیدا میشن آدم های که اینجوری پیگیر شکایت هستن وگرنه حقت بوده اصلا یک قرون 

همین طوری پیگیر حق نبودن مردم که الان وضع این طوری

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼