2777
2789

پسرم یکسالشه سرفه خشک داره دخترمم ۷سالشه اونم همینجوره آسم کودکان داره دکتر به دخترم پردینزلون داد سرفه ش کمترشده ولی پسرم شباخواب نداره دلم براش کبابه

یک آرد با آب رو شعله ملایم هم بزن همینجور گرم یکی دو قاشق بده به دخترت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من بچم اینطوری میشه گاهی ۹ ماهشه تا زادتین خارجی ندم خوب نمیشه البته در کنارش شربت آیورا میدم ک اونم واسه سرفه واقعا خوبه

بخور سرد هم خیلی جوابا

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم اینطوری میشه گاهی ۹ ماهشه تا زادتین خارجی ندم خوب نمیشه البته در کنارش شربت آیورا میدم ک اونم ...

مگه زادیتن گیرمیاد؟آیورا میدم فایده نداره امروزعصرقبل ازخوابش بهش دادم ولی خیلی سرفه کردنتونست بخوابه

بخور روشن کن بالای سرش

دخترم که اینجوری میشد کتوتیفن میدادم اثر خوبی میذاشت 

سعی کن غذای ادویه دارو چرب و تند بهش ندی 

اگه عطری چیزی تو لباساشه عوضشون کن 

کلا نذار بوی تندی استشمام کنه حتی بوی پیاز داغ

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
مگه زادیتن گیرمیاد؟آیورا میدم فایده نداره امروزعصرقبل ازخوابش بهش دادم ولی خیلی سرفه کردنتونست بخواب ...

اره عزیزم من بچهام آلرژی دارن حتی سرما خوردگی سادشون هم تبدیل ب آلرژی میشه ...

یه پیج هست ک میشناسم و از اونجا تهیه میکنم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی