bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 عنوان هرکس علائم بارداری داره بیاد اینجا ببینیم کی موفق میشه اخر 471 بازدید | 65 پست سلام به همگی دوستان کی علائم بارداری دارهچه علامتی دارید کی مشخص میشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 1402/10/25 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 دل درد چهارروز قبل پریودی و امروز موعدمه...سی..نه دردم دارم اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 دل درد چهارروز قبل پریودی و امروز موعدمه...سی..نه دردم دارم چند ماه اقدامی؟بچه اولتونه؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
armanamir عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 837 من جلوگیری طبیعی داشتم و الان 18روزه ک از موعدم میگذره بی بی چک و سونو و از منفی بوده ولی هنو پریود نشدم
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 من جلوگیری طبیعی داشتم و الان 18روزه ک از موعدم میگذره بی بی چک و سونو و از منفی بوده ولی هنو پریود ... شاید زود آز دادی ؟کیست یا تنبلی تخمدان نداری؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 چند ماه اقدامی؟ بچه اولتونه؟ سه ماه پس از یک سقط بنظرت علائم بارداری اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
armanamir عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 837 شاید زود آز دادی ؟ کیست یا تنبلی تخمدان نداری؟ سونو گف تنبلی تخمدان دارم شنبه دوتا امپول پروژسترون زدم ولی هنو پریودی خبری نی
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 سه ماه پس از یک سقط بنظرت علائم بارداری من خیلی اینجام 🤭😃از وقتی شروع به اقدام کردم همش میام اینجا و تاپیکارو میخونمهرکس این علائم رو داشته بارداره بوده یعنی بیشترشون باردار بودنایشالله شما هم باشید بی بی چک نزدی؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 سونو گف تنبلی تخمدان دارم شنبه دوتا امپول پروژسترون زدم ولی هنو پریودی خبری نی پس برای همونهعجله نکن تا ده روز اینا ممکنه بعد امپول پریود بشید نگران نباش خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
افسونگرجهنم عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 577 من خیلی اینجام 🤭😃 از وقتی شروع به اقدام کردم همش میام اینجا و تاپیکارو میخونم هرکس این علائم رو ... نه چون از تاریخ نگذشته امروز روز پریودم بود ک نشدم ببینم فردا پس فردا چی میشه اون زمانی كهفكر كردى ديگه نميتونى دوام بيارى رو يادته؟خب، تونستى و باز هم ميتونى..
armanamir عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 837 پس برای همونه عجله نکن تا ده روز اینا ممکنه بعد امپول پریود بشید نگران نباش بنظرت امکان بارداری هس؟
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 نه چون از تاریخ نگذشته امروز روز پریودم بود ک نشدم ببینم فردا پس فردا چی میشه اره بزار یکی دو روز بگذره اینجوری دیگه خیالت راحتتر میشه خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 نه چون از تاریخ نگذشته امروز روز پریودم بود ک نشدم ببینم فردا پس فردا چی میشه البته من خودم چون خیلی عجولم نمیتونم تحمل کنم خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 بنظرت امکان بارداری هس؟ همه چیز امکانش هست یکی از فامیلای نزدیک ما سه تا امپول زد اخرش بچش هم بدنیا اومداما میگی سونو دادی آز هم دادی خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 664 بنظرت امکان بارداری هس؟ خودت بچه نمیخوای که جلوگیری داری؟ خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞