2777
2789

بچه هامن یساله ازدواج کردم خودم ۲۳وشوهرم۲۵سالشه وتا۴سال دیگه قصدنداریم بچه داربشیم خانواده خودم خیلی اذیتم میکنن که بچه بیار وحتی خاله هام همسایه های مامانمینا.خانواده شوهرمم زیرپوستی جدیداشروع کردن

منم به هیچ وجه نمیخوام فعلابچه داربشم شرایطشوندارم چی جوابشونوبدم عصبیم میکنن همشم بمن میگن نه شوهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درستو میخونی درس رو بهونه کن

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

بگو هروقت صلاح بدونیم بچه میاریم، فعلا قصدشو نداریم بعدم بحث رو عوض کن

من کلا اجازه نمیدم ازم سوال بپرسن

۵،۶ ساله ازدواج کردیم هنوزم بچه نمیخوایم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

ما کلا قصد نداریم 

هر کسی هم که میگه 

در جواب گفتیم ممنون از پیشنهاد و نگرانیتون این موضوع به خودمون مربوط هست  

و تمام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۴ ساله ازدواج کردم والا خانواده هامون اصلا دخالت نمیکنن

بقیه هم میگن جدی جواب میدم میگم ما صلاح خودمون رو بهتر میدونیم به وقتش خودمون اقدام میکنیم این مسائل خصوصیه(اینو جدی و بدون حتی لبخند میگم)

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من ۹ سال ناباروری داشتم ولی هیچکس نمیدونست این قضیه رو 

هرکس می‌گفت ما هم می‌گفتیم ما امادگیشو نداریم 

یبارم مادرشوهرم خیلی دخالت کرد شوهرمم حالشو حسابی گرفت و دیگه اونم حرفی نزد 

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
ما کلا قصد نداریم  هر کسی هم که میگه  در جواب گفتیم ممنون از پیشنهاد و نگرانیتون این موض ...

چندین باربه خانوادم گفتم این تصمیمه خصوصی بین منوشوهرمه مگه فایده داره تقصیراوناس بقیه گیرمیدن

ماهم نمیگیم ولی پدرمادرخودم اجازه میدن به بقیه 

خب پدر و مادر خودتونم نزار چیزی از زندیگتون بفهمن و اظهار نظر کنن، یا اگه حرفای بقیه رو بهتون انتقال میدن بگو حوصله م سر رفت برام جذاب نیس این چیزا که میگی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...