2777
2789
عنوان

خدایااا کمکم کننننن😭😭😭😭😭😭

81 بازدید | 8 پست

غلط کردم خدایا 

ببخشید بزار من برگردم ب سال نهمم این رشته رو انتخاب نکنم نیام سمت این رشته 

بخدا دیوونه شدم حس میکنم دیگه ن جسم دارم ن روح 

ن روان ن مغز ن هیچی 

هر کی من و میبینه میگ پس فردا دیوونه میشی 

همش دارم گریه میکنم خدایا چرا اینجوری شد اخه هم سنای من دارن توی رشته های مورد علاقشون درس میخونن عشق میکنن با دوستاشون 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازدهمم مشاور مدرسه گف ب هیچ عنوان نمیشه 

شاید اولویت های رشته های دیگه رو نداشتی رشته های دیگه که از این سخته الان هم شرط معدل برای کنکور هستش همه در حال درس خواندن هستند امسال که نمی شه تغییر رشته بدهید

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

می تونی فارغ از رشته ای که هستی

کنکور دلخواهتو بدی

کنکور ریاضی تجربی هنر و .. ازادی خودت (:

موفقیت فقط کنکور نیست

از الان یه مهارتی مثل شیرینی یا خیاطی یا هر چیزی که می تونی روش سرمایه گذاری کنی یاد بگیر

چون دیدم همه با مهارتاشون دارن درامد کسب میکنن

کنکور و مدرسه یه سیستم ادامه داره .. زندگی رو بچسب

اگه عقل و فکر الانمو داشتم

ذره ای نگران درسای مدرسه نبودم . چون هیچوقت الویتم درس نبود ولی می خواستم درسخون ب نظر بیام 

برا همین عمرم تلف شد پای کتابای ناتموم