سلام پسرم هفت ماهشه. بخاطر آلرژی به بلغورگندم بینیش ترشح شدید پیدا کرد. استفاده از اسپری بینی سدیم کلراید برای این سن چند بار در روز مجازه؟ تا چند روز میشه استفاده کرد؟ اسپری بهتره یا قطره؟
بله هر هشت ساعت دو پاف هر بینی استفاده کن ولی در کنارش شربت سیتریزین دو سی سی هر ۱۲ساعت بده که تاثیر داشته باشه آلرژیش قطع شه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه چهار روز بده تا جایی که علائم آلرژی برطرف بشه متاسفانه اسپری برای پسر من اصلا جواب نداده انشالله برای شما خوب باشه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
سه چهار روز بده تا جایی که علائم آلرژی برطرف بشه متاسفانه اسپری برای پسر من اصلا جواب نداده انشالله ...
الان ۵ روزه شربت و اسپری استفاده کرده ولی اثری نداشتند. دارم شک میکنم نکنه اصلا آلرژی نبوده و سرماخوردگی بوده، ولی دکتر معاینه کرد. چون علائم آلرژی بعد از قطع ماده غذایی باید رفع بشه
الان ۵ روزه شربت و اسپری استفاده کرده ولی اثری نداشتند. دارم شک میکنم نکنه اصلا آلرژی نبوده و سرماخو ...
دقیقا منم میخواستم بگم ممکنه سرماخوردگی باشه ما چند روز درگیر بودیم اول با ابریزش بینی شدید شروع شد بعد سرفه های خلط دار
الان ۵ روزه شربت و اسپری استفاده کرده ولی اثری نداشتند. دارم شک میکنم نکنه اصلا آلرژی نبوده و سرماخو ...
فقط ابریزش داره ؟بدنش دونه نزده؟