2777
2789
عنوان

میخوای دنیات عوض شه بیا 🦋💙🥰

292 بازدید | 18 پست

سلام خانم گلا 

وقتی میای تو سایت میبینی ۹۰ درصد تایپیک زدن 

مادرشوهرم اینو گفت 

خواهرشوهرم فلان....جاریم اینطور....دوستم فلان کرد و هزار تا موضوع شبیه این 

قشنگا دنیا خیلی کوتاه تر از اونه که وقتمون رو با این چیزای الکی هدر بدیم 

از لحظه لحظه زندگیتون استفاده کنید و لذت ببرید 

دنبال این حواشی نباشید که فقط خودتون رو اذیت میکنه 

بخاطر آرامش خودتون دیگران رو ببخشید نه بخاطر اونا 

فقط بخاطر آرامش خودتون 

اصلا ارزش نداره با این مسائل فکر و روحتون رو و از همه مهم تر  جسمتون رو بیمار کنید 

چقدر حرفمو قبول دارید ؟؟؟؟ ❤️

خیلی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دوس نداریم خودمونو برای این چیزا ناراحت کتیم ولی بقیه هستن که با کارها و آزارهاشون زندکی رو به کام ما تلخ میکنن. مگه میشه آدم در برابر توهین‌ها و دخالت‌ها بی‌توجه و بیخیال باشه؟ یک‌بار دوبار سه‌بار بی‌توجه باشی آخرش چی؟ تا کی؟ صبر آدم هم حدی داره دیگه ایوب که نیستیم

خیلی ،اگر کسی زور گفت بی احترامی کرد توهین کرد یا قاطعانه برخورد کن یا فاصله بگیر و راه تکرارش رو ببند و از ته دل  ببخش و بگذر تا خودت به آرامش برسی ،از خیلی از چیزها هم به خاطر خدا بگذر و نادیده بگیر تا جایی که به خودت آسیب نمی‌زنی 

ما هم دوس نداریم خودمونو برای این چیزا ناراحت کتیم ولی بقیه هستن که با کارها و آزارهاشون زندکی رو به ...

درسته عزیزم 

ولی نگاه مثلا خواهرشوهر یه خرفی به من زده و ناراحتم کرده 

من تا یه ماه غصه میخورم و ناراحتم 

اما اون همون لحظه حرفشو زد و رفت و تمام اصلا فراموش کرده 

ولی من یه ماه فکر میکنم 

کی ضرر میکنه من 

برای هر چیزی یه بار غصه بخوریم و ناراحت بشیم 

دیگه اجازه ندیم به خودمون 

درسته عزیزم  ولی نگاه مثلا خواهرشوهر یه خرفی به من زده و ناراحتم کرده  من تا یه ماه غصه ...

بعضی حرفا خیلی سنگینن من نهایتش اینه که خودمو آروم کنم به امید اینکه یه روزی تلافیشو سرش در بیارم و اینکارو میکنم

خیلی ،اگر کسی زور گفت بی احترامی کرد توهین کرد یا قاطعانه برخورد کن یا فاصله بگیر و راه تکرارش رو بب ...

خیلی قشنگ گفتین دقیقا همینطوره 

کسی که داره آزارمون میده تنها کار ممکن قطع رابطه باهاش هست نه دهن به دهن شدن با هاش

بعضی حرفا خیلی سنگینن من نهایتش اینه که خودمو آروم کنم به امید اینکه یه روزی تلافیشو سرش در بیارم و ...

یه بار امتحان کن 

طرفو ببخش و تلافی نکن 

اونوقت میبینی وقتی تو کلا بی خیالش شدی 

خدا جواب کارشو میده