2777
2789
عنوان

من مردم😔

362 بازدید | 25 پست

سلام من واقعا چرا زنده ام. بهر چه امیدی...

خیلی نیازام بالاست( نیاز به همدم به همدرد همصحبت،جنسی و...) اماااا چجوری باید ازدواج کنم وقتی که خانواده ام تا یکی میاد قبول نمیکنن و منتظرن اقوام بیاد و خب یکی آمد خواستگاری از اقوام بودن ولی چون برادرش رو با کسی دیدن و لات و هرزه است بهمون دلیل قبول نکردن از اونطرف نمیزارن هم دوستپسری داشته باشم😔و از اونور چندتا خواستگار غریبه هم اومد حتی اجازه ندادن که پاشون بازبشه همون در دم رد کردن به خاطر این که غریبه بودن😔😔شما بگین من بااین خانواده چیکارکنم دیگه میل به زندگی کردن ندارم زندگی کنم‌بهر چه امیدی بابا منم آدمم نیازززز دارم چطوری جلوی حسرتام رو بگیرم از همه مهمتر تو این خانواده خیلییی محدودم،اضافه ام هستم،دوستمم ندارن چون دخترم. هیچ خوشی ای بلکل ندارم شبیه یه پیرزن ۷۰ساله ودلمرده ام😔💔 بنظرتون برم وسط خیابون علیل میشم یا ن خواهم مرد؟چیکارکنم با تصادف بمیرم؟

عزیز امیدوارم هر چی به صلاحتون هست براتون رقم بخورد توکلتون به خدا باشه گلم🙂

‌- اگه‌ مرگ بده،                        چرا هر کي رفت اون دنیا:)                                                         دیگه برنگشت ؟ :) !؟   🖤🥀                                                              ‹یک نفر آدمُم چند نفر غمگینم :)🖤›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ت عاقلن.  شما طوری رفتار کن که ببیند میتونی از پس خودت بربیای؛ اونوقت خانواده راحت تر خواستگار قبول می کنند.

خودت را تغییر بده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چندسالته ؟

سنم‌رو میگم فقط لطفا نگید تو سنت کمه و هنوز زوده واست ناامیدی چون ما تو شهرکوچیک زندگی میکنیم و همه دخترا توسن ۱۶ ۱۵ سالگی ازدواج میکنن و هرکیم‌ازدواج نکنه حرف و عیب و حدیث روش میزارن و هی سرکوفت میزارن و دیگه خواستگار هم تو شهر کوچیک زیاد نیست خیلی کم میاد و همون شانسته قبول کردی ک کردی وگرن تاابد باید تنها باشی یا با یک مرد متاهل باید ازدواج کنی اونم‌بدون عروسی. من ۲۳ سالمه

خانواده ت عاقلن.  شما طوری رفتار کن که ببیند میتونی از پس خودت بربیای؛ اونوقت خانواده راحت تر خ ...

خب براچی مگه من چیکارکردم؟

عزیزم مدلشونه بلکل اقوام پسندن خواستگار اقوام قبول میکنن ولی غریبع نه انگار نرم افزار ضد غریبه روشون نصبه😔چه ربط بمن داره مگه من باید چیکارکنم؟ اونااونقدر لمن اعتماددارن که حتی یکهفته کامل تنهامبزارن منو. و میرن مسافرت بعد شما میگید از پس خودم برنمیام😔 اونا ذهنشون منفی شده از بس خبر طلاق و جدایی و زجرکشیدن بقیه رو شنیدن.

خب براچی مگه من چیکارکردم؟ عزیزم مدلشونه بلکل اقوام پسندن خواستگار اقوام قبول میکنن ولی غریبع نه ان ...

راستش خیلی ها اینجوری شدن

برای دختر خواهرم خیلی خواستگارهای خوب اومده ولی قبول نمی کنند .

پدر ومادرها از تحقیر شدن میترسند.الان فقط جووونها دنبال کوچیک کردن بزرگترهاشون هستند.اگر تو تاپیک ها هم نگاه کنی همینه،از دختر وپسر تا عروس وداماد

فکر نکن اینها اینجاست وشوخیه ؛من تو واقعیتش دارم هر روز میبینم که چقدر کمر پدر ومادرم زیر بار حرف خم میشه.

از خواهر وبرادرهای کوچیک تر از خودم تا نوه ها وعروس ودامادشون.

منم مثل خانواده شما دیگه از ازدواج تقریبا تنفر پیدا کردم ؛

مخصوصا غریبه.

برادر من رفت زن غزیبه گرفت.حرفی نبود که به ما وخانواده نزده باشند.همه جوره تحقیرمون کردن.

بابام دو تا النگو برای مادرم خرید .اومد خندید وگفت دوتا سیم دست کردنت به چی بود.

مامانم رفت زیارت مشهد .وقتی برگشت زنگ زد به مادرم گفت اینقدر خدا خدا کردم بمیری تو جاده..بعد هم خندید وگفت بعدش گفتم نه خداکنه نمیری که میگن تو راه زیارت مرد وچقدر خوب بود.

داداشم مرغ میاورد خونه مادرم که براش پاک کنه.میگفت زنم حساسه.تمیز که کردید میبرم .

خیلی ملاحظه ش را میکنیم ؛چون با برادرم اوقات تلخی میکنه ومیگه مهریه م را اجرا میگذارم.

برادرم هم دعوامون میکنه هربار میگه حواستون باشه که زنم عصبی نشه.اگر پول مهریه دارید بدید وگرنه باهاش  مراعات کنید.

خواهرهای خودم همش رو اعصاب  شوهر وخانواده شوهر میرن ومامانم میگه از خجالت مردم کور وشرمنده شدم.

خلاصه که ما بزرگترها واقعا خسته ایم.مسئولین که دردی دوا نکردند.

کاش اسرائیل بیاد وتمومش کنه.؛اگر امام زمان نمیاد تکلیف ها را مشخص کنه.؛چون واقعا دیگه ظالم ومظلوم مشخص نیستند.

بچه ها میگن بزرگترها ظلم می کنند وبزرگترها میگن بچه ها بد شدن وتنها نگه داشتنشون راحت تره تا با چهارتا برگردند وناراحتی ایجاد کنند.

هیچ کس بزرگترها را درک نمیکنه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

راستش خیلی ها اینجوری شدن برای دختر خواهرم خیلی خواستگارهای خوب اومده ولی قبول نمی کنند . پدر وماد ...

وااایی چه بد🥲دیگه تو این دنیا هیچکسی بی مشکل نیست هممون مشکل داریم چاره ای نیست جز تحمل.البته دلیل بعضی مشکلات حکمت خدا و یا امتحان الهی نیست بلکه سهل انگاری خوده ما و تقصیرخودمونه.

ممنون از نظرت دوست عزیز انشالله در کنارخانواده شادوسالم باشی🥰🌹 

وااایی چه بد🥲دیگه تو این دنیا هیچکسی بی مشکل نیست هممون مشکل داریم چاره ای نیست جز تحمل.البته دلیل ...

خواهش میکنم

امیدوارم شما هم بخت مناسبت پیدا بشه وخوشبخت بشی زیر سایه امام زمان.

درسته بیشترش به خاطر سهل انگاری هست.

مردم دیگه فهمیدن وهمه از سهل انگاری دراومدند وسخت گیر شدند.ولی ازدواج ها تقریبا به صفر رسیده.

فضای مجازی هم چشم دخترها را باز کرده وهم پسرها وهم خانواده ها را.

دیگه حتما نباید یک اشتباه بکنی تا بفهمی عاقبتش چی میشه.

با یک نگاه به دور وبرت تا آخر خط را میری.

خواهش میکنم  امیدوارم شما هم بخت مناسبت پیدا بشه وخوشبخت بشی زیر سایه امام زمان. درسته بیشترش ...

خیلی ممنون انشالله بحق این ماه رجب شماهم بهرچی مبخواین برسید.🌺

خب درسته ولی با سختگیری و ریسک نکردن که نمیشه زندگی کرد.یه مشاورمعروفی بود که میگفت ما همچین دنیایی نداریم که شما با خودت بگی من اصلا نمیخوام اشتباه بکنم و میگفت رنج بی تصمیمی تورو بیشتر از مشکل عذاب خواهدداد و از پای در خواهدآورد. اونجوری که همش بترسی پس زندگی هم نکردی زندگی بدون ریسک و سختی و تلاش اصلا وجود نداره.دنیا هم متاسفانه خراب شده و نمیشه انتظار خوب بودن مطلق از آدما رو داشت و کسییی که تو این زمونه( که اینستا هست و همه چی راحت شده و جامعه رو فسادبرداشته)خیلی پاک و خوب بمونه والا بخدا حکم جهاد رو داره و واقعاهم کار سختیه پس توقع بالا نمیشه داشت بلانسبت قدیما کجا زنای متاهل خیانتکار بودن اماالان خیانتِ زنان متاهل هم زیاد شده یا هم الان دیگه دختر و پسری پیدا نمیشه که هیییچوقت از عمرشو تودوران مجردی حتی یکبار با جنس مخالف ارتباط نداشته باشه مطمئنا حتی شده تو فضای مجازی یا دانشگاه و... بودن.پس تو همچین دنیایی انتظار زیادی مومن بودن و پاک بودن که رو که حتی مذهبی و دیندار ظاهری زیاد داریم نبایدداشت.و باید با توکل برخدا و تلاش خودمون ریسک کنیم وگرنه تاابد تنهایی خودش یک نوع اشتباهه باید مسئله رو حل کرد نه که صورت مسئله رو پاک کرد.مثلا  باخودت بگی آهان چون همه مردا بدهستن در نتیجه من تاابد ازدواج نمیکنم یا خانواده دختر بگن اهان چون پسرا بدهستن درنتیجه همه خواستگارا رو رد کنیم به امید یک بهترش غافل از این که وایی سن دختر رفت بالا و خواستگار هم تو شهر تو یک سنی هست و کم کم‌توسن بالاتر پسرای سن بالا میرن دنبال دخترسن پایین درواقع ازدواج هم یه بهاری داره. هستن دوروبرم خودم دختران ۴۰ ساله ای که در حسرت  آرزوی مادرشدن و حتی یک لباس عروس ساده پوشیدن موندن یا الان مجبورن با مرد متاهلی که چندتا بچه داره که ریسکش بالاتره ازدواج کنن.

خیلی ممنون انشالله بحق این ماه رجب شماهم بهرچی مبخواین برسید.🌺 خب درسته ولی با سختگیری و ریسک نکرد ...

درسته ،ریسک هم باید انجام بشه.

ولی الان اینقدر همه آدم ها خشم فرو خورده دارند که با جرقه ای به باروت تبدیل میشه وهر چی هست ونیست را به نابودی میکشه.

خود من فوق العاده خوشبین واهل ریسک وصبور بودم

.ولی الان حتی حاضر به شنیدن کوچکترین اعتراض به خودم نیستم.

وقتی برادر اولم می خواست ازدواج کنه اینقدر ناز عروس را خریدم که نگو.ولی حتی اون هم بعدها خیلی آزارمون داد.

کاش ازدواج  حالت شیزین تری داشت.

آخه برای عذاب چرا باید دنبال ریسک بود.

الان طوری شده برای طلاق شادی ها واقعی تره.

من خودم حتی وقتی عروس ودامادی میبینم با ترس واحتیاط رفتار میکنم که مبادا انفجاری رخ بده.

ولی قدیم ها برعکس بود .کوچکترها خودشون را نادان میدیدند وبه بزرگترها احترام میگذاشتند.

تا ایمان ها خالص نشه ازدواج هم به درد نمیخوره .

کسی که ایمان نداره بره مثل خارجی ها دوست بشه وچهارتا بچه هم کنارش به دنیآ بیاره بعد هم  بگه اگر ازدواج کنیم چون دیگه خیالمون راحت میشه که مال همیم عشقمون کمرنگ میشه و پس همینجوری خوبه وادامه میدیم.

ملاک ها تغییر کرده؛هیچ کس عاشق خود شخص نیست .همه دنبال مزایایی هستند که از اون شخص قراره نصیبش بشه.

درسته ،ریسک هم باید انجام بشه. ولی الان اینقدر همه آدم ها خشم فرو خورده دارند که با جرقه ای به بارو ...

دیگه بهرحال زندگی همینه که هست و هم خوبی های خودشو داره و هم بدی های خودش ما باید زوم کنیم رو جنبه های مثبت اگر بخوایم به منفی ها توجه کنیم خودمون اذیت میشیم.روانشناسا میگن آدمی که هوش هیجانی بالایی داره و از سلامت روحی روانی برخورداره خودشو باشرایط وفق میده الانم شرایط اینطوریه همه وضعشون همینه هیچکی شرایط زندگی یاازدواجش گل و بلبل نیست پس اگر میشه یا باید شرایطو تغییرداد اگر نه که باید پذیرفت وخود رو وفق داد چشم بهم بزنیم عمرمون تموم شده و پیرشدیم و بایدبریم اون دنیا و چه بسا خیلیام که به پیری نمیرسن و توجوونی میمیرن دورازجون. پس باید قدرلحظاتو دونست و بیشتر به خوبی ها و مثبت ها توجه کرد چون بقول شاعر: و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد.و چشم تا هم بزنیم از ما خاطره ای خواهد موند.

دیگه بهرحال زندگی همینه که هست و هم خوبی های خودشو داره و هم بدی های خودش ما باید زوم کنیم رو جنبه ه ...

درسته ولی اینقدر میگن اون دنیا باید جواب پس داد

آدم میگه ازدواج هم انقراض پیدا کنه بد نیست؛حداقل نوه های آدم بدبخت اون دنیا یقه ش را نمیگیره وهمینطور عروس هایی که به گفته خودشون خونه مادر وپدر آب تو دلشون تکون نمیخورده وبا ازدواج بخت شدن.

فعلا که هم عاقل وهم دیووونه به یک نتیجه رسیده که با این وضع منقرض بشیم به نفع مونه.

همسایه هایی داشتیم که از با ایمانی فکر میکردم باید برم پشت سرشون نماز بخونم.هم پسرهاش وهم دختراش درجات عالی رسیدند وخونه وماشین دارند .همه شون بالای چهل سالشونه.بهشون میگی چرا ازدواج نمیکنید میگن واجب نیست که اینجوری راحت تریم.