2777
2789
عنوان

من مردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 25 پست
درسته ولی اینقدر میگن اون دنیا باید جواب پس داد آدم میگه ازدواج هم انقراض پیدا کنه بد نیست؛حداقل نو ...

خب پس نیازهامونو چطور برطرف کنیم؟

من خودم بعنوان یک دختررر واقعا نیازم بالاستتت دیگه خسته شدم دارم همش به گناه فکرمیکنم و این‌گناه با گناه های دیگه صددد البته فرق میکنه گناه های دیگه فقط خودت میدونی و خدات امااین گناه پای آبروی خودت و خانوادت درمیونه پای این که باعث بشی قبح گناه پیش بقیه ریخته بشه و دیگه این که هزارویک اتفاق برات بیوفته😑.

همسایه اتونم شک نکن کسیو خواهند داشت وگرنه آدددمیم مگه میششه که نیاز به جنس مخالف پیدانکنن این از محالاته براهمونم تو قرآن گفته دختروپسرجوون ازدواج کنن یا حتی گفته کنیزانتون ازدواج کنند.اگر ازدواج مشکل داشت خدا خودش نمیگفت هرچه سریعتر شرایطو واسه ازدواج دخترپسرجوون فراهم کنید خودش مارو ساخته خودشم بهتر میدونه ما چجوری هستیم.الانم تو جااامعه پرشده از ازدواج سفید از دخترپسرایی که هنوز محرم نیستن و ارتباط پنهانی دارن و خیلییی ها بخاطرش سواستفاده میکنن مثلا پسرا به بهونه ازدواج بادختر ارتباط میگیره😑😑اینارو باید کجای دلمون بزاریم یا دختر نوجونی که بخاطر حامله بودن و مجردبودن میخواست خودکشی کنه😑😑پس بهمون نسبت که ازدواج بده و تلفات داره (که لااقل گناه کبیره و حرام نیست )مجردیییی صدالبته بیشتر خرابی هایی به بار آورده🙃

درسته ولی اینقدر میگن اون دنیا باید جواب پس داد آدم میگه ازدواج هم انقراض پیدا کنه بد نیست؛حداقل نو ...

آیه ۳۲ سوره مبارکه نور

«وَ أَنْکِحُوا الْأَیامى‏ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ إِنْ یکُونُوا فُقَراءَ یغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِیمٌ» پسران و دختران بى‌‏همسر و غلامان و کنیزان شایسته (ازدواج) خود را همسر دهید. اگر تنگدست باشند، خداوند از فضل خود بى نیازشان مى‌‏گرداند و خداوند، گشایش‌گر داناست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ت عاقلن.  شما طوری رفتار کن که ببیند میتونی از پس خودت بربیای؛ اونوقت خانواده راحت تر خ ...

چطور؟ چون هرزره رو رد کردن؟ اونکه وظیفه شون بوده خب. اینکه بگن فقط از اقوام میشه خواستگار بیاد خیلی غیرمنطقیه تازه این خانم شانس داره که در منطقه ای زندگی میکنه که هنوز خواستگار سنتی زیاد براش میاد و میره همونم رد میکنن ندیده.

راستش خیلی ها اینجوری شدن برای دختر خواهرم خیلی خواستگارهای خوب اومده ولی قبول نمی کنند . پدر وماد ...

عزیزم من درک میکنم شما رو که چقدر اذییت هستید ولی ربطی به ازدواج فامیلی و غریب ندارن باور کنید شانست باید بیاره دختری که عروست میشه یا پسری که دامادت میشه ذاتش پاک باشه دلش پاک باشه تینت خوبی داشته باشه من خودم هفت ماه هست عقد کردم سنتی عقد کردم و اصلا طرف رو نمی‌شناختم و اصلا هم قرار نبود ازدواج کنم خدا تو دلم انداخت که همینو قبول کن باور کن همسرم فرشته هست اون اومد زندگیمو قشنگ کرد انقدر گله انقدر آقاست که نه حد داره نه حساب قبل اینکه بیاد خواستگاری ما هیچ کسی رو راه نمی‌دادم خونه برا خواستگاری ولی اون که اومد انگاری که خدا بندازه تو دلمون اولین کسی بود که اجازه دادیم بیاد خونمون و این پسر انقدر مهربونه و دلش پاکه و به خانوادم احترام میزاره که هر چی بگم کم گفتم من هم مثل خودش متقابلاً به خانوادش احترام میزارم  مواظبت میکنم از مادرش وقتی ناتوان بشه چون هیچ بدی ازشون ندیدم ولی تو دور و اطرافمون من خیلی دیدم ازدواج فامیلی داشتن یا با غریبه ازدواج کردن ولی شکست خوردن بدجور هم شکست خوردن بحث ازدواج غریب یا ازدواج فامیلی نیست بحث شانسته که طرفت ذاتش خوب باشه و گربه صفت نباشه بیاد تو خانوادت بیچارت کنه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب پس نیازهامونو چطور برطرف کنیم؟ من خودم بعنوان یک دختررر واقعا نیازم بالاستتت دیگه خسته شدم دارم ...

این ها را همه می دونند.ولی شرایط را طوری پیش بردند که معنی ازدواج تغییر پیدا کرد واگر کسی همون اول دست خالی پیش رفت با هزار توپ وتشر باهاش برخورد میکنند.

بیشتر منافع را برای دخترها در نظر گرفتن؛مثل مهریه ونفقه.

اگر داماد را دیدند فقیره یا قبولش نمی کنند یا  مهریه های سنگین میگذارند تا بعدا به واسطه اون بهش فشار بیارند.

یک آمار اگر از زندانی های مهریه بهت بدن سرت سوت میکشه.غیر از اینکه چقدر روحیه مردان را با این قضایا تضعیف کردن.

برادر کوچکترم را با اصرار زن دادیم وبعد شش ماه کارشون به طلاق کشید.میدونید حرفشون چی بود.میگفتن چرا شما که چیزی نداشتید اومدید خواستگاری.

یا اینکه دختر ما مثل مامانتون نیست که با همه مشکلات ونداری ها بسازه.دخترمون هم سرویس وهم جشن مجلل وهم خونه مستقل می خواد.

تازه اگر بابا ومامانش نمیتونند کمکش کنند باید چند شیفت کار کنه تا قسط هاش را بده.

خلاصه که آخرش هم  بعد طلاق  توافقی چون خودشون درخواست داده بودن.هزینه های محضر را بابای دختر پرداخت کرده بود وگفته بود آزادی هزینه داره.

داداشم اینها را که یادش میفته آتیشش تازه میشه.

الان هفت سال گذشته وبا وضع اقتصادی خانواده م که خرج خودشون هم با یک سوم حقوق به زور درمیاد.برادرم هنوز نتونسته زیاد پس انداز کنه.وهرجا میریم خواستگاری  چون چیزی نداره قبول نمی کنن.

الان فقط آهن پرستی معنی عشق میده.هرکی پولداره حتی اگر بد اخلاقی کنه میشه خشن جذاب وفقیر که بداخلاق باشه میشه عن بداخلاق.مردها هم که اکثرا تو وجودشون خشونت وجود داره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم من درک میکنم شما رو که چقدر اذییت هستید ولی ربطی به ازدواج فامیلی و غریب ندارن باور کنید شانست ...

احسنت

کاش همه عاقل بشن.

بیشتر افراد نشستند ببیننند شیطون تو گوششون چی میگه و اون را سر لوحه کارشون قرار دادند.

اگر یک کلام از قرآن بگی میگن املی وهیچی حالیت نیست وکلاه سرت رفته

.خود من بعد سی سال زندگی هنوز تو خونه مستاجری هستم.خیلی ها دلشون به حالم میسوزه وخیلی ها هم با نیش زبون مسخره م میکنند.

نمی دونند که چه سختی هایی کشیدیم .حدود سه سال اول ازدواج  که اصلا شغل ثابتی نداشت وبعد تو شهرمون کارخونه زدن ورفت نیروی رسمی کارخونه شد.بعد ۱۵ سال حقوق ها را بالا بردند وکارخونه  دار گفت در توانم نیست و۷۰ نفر نیروی رسمی را اخراج کرد وگفت .زودتر بیایید امضا بدید وگرنه خودمون بهونه جور میکنیم.

خدا میدونه بعد اون چقدر خانواده ها از هم پاشید.

تا چند سال  شوهرم هر جا  می خواست بره سرکار میگفتن سن ت بالاست وخلاصه که ده سال با این شاخه به اون شاخه پریدن گذشت.

ولی تو این سالها خب هم من توقع م را پایین آوردم وهم شوهرم بالاخره تلاشش را کرد تا هرگز دستمون جلو کسی دراز نشه.واقعا ازش ممنونم.

همه اینها را گفتم که بگم .قدیم به ما یاد داده بودن که با کم وزیاد هم بسازیم .ولی حالا اگر کوچکترین کمی وکاستی باشه با طلاق وبدبخت کردن همدیگه وبازی با اعصاب خانواده ها زندگی را به کام همه جامعه تلخ می کنند.

کاش رهبری پیدا بشه وافسار را دوباره دست بگیره تا این همه بی بند وباری وفساد وبه قول معروف روشنفکری جلوش گرفته بشه.

اون رهبر فقط امام زمانه.برای سلامتی شون(( صلوات))

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

احسنت کاش همه عاقل بشن. بیشتر افراد نشستند ببیننند شیطون تو گوششون چی میگه و اون را سر لوحه کارشون ...

آفرین درست میگید اگه همسرم وضع مالیش خوب نباشه اما فرشته باشه من چرا نباید تحمل کنم بسازم باهاش؟بالاخره زن و شوهر تو سختی ها هم باید کنار هم باشند نه فقط تو خوشی ها منم اطرافم زیاد دیدم به خاطر این چیزا زندگی رو به کام همسرشون زهر میکنن صلوات هم فرستادم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آفرین درست میگید اگه همسرم وضع مالیش خوب نباشه اما فرشته باشه من چرا نباید تحمل کنم بسازم باهاش؟بالا ...

این ها را همه می دونند.ولی شرایط را طوری پیش بردند که معنی ازدواج تغییر پیدا کرد واگر کسی همون اول د ...

عزیزم همه مثل هم نیستند خوب و بد وجود داره شما حالا بدش نصیبتون شده وگرنه خیلیی از دخترا یا بایدم بگم بیشتررر دخترا اصلا دنبال شرایط زندگی مرفه و عروسی و... نیستند ما که اطرافیانمون همه باهمین شرایط فقیری و حتی زیر خط فقر ازدواج کردن و کسی هم حتی یک تو هم بهشون نگفته و خوشبخت هم هستند و اصلا پووول به چشم نمیاد سمت ما...ما فقط از طرفمون وفاداری و معرفت میخوایم همین و بس.و دلیل مهریه زیاد هم همینه چون دختر به وفاداری پسر نمیتونه اعتمادکنه متاسفانه جامعه خراب شده و برای دختر تو جامعه ایرانی طلاق بده و اسم بیوه ومطلقه میره روی دخترا و بعدا ازدواج اون دختر سخت میشه و ممکنه حتی از خونواده طرد بشه برای همون‌مهریه بالا میگیرن که بعدا آقا فیلش یادهندوستون نکنه و بخواد براحتی طلاق بده و بره پس بیشتر جنبه تعهد رو داره چون کسی از فرداش خبر نداره. وگرن پسرا که صدبارررم طلاق بگیرن بازم کسی پشتشون چیزی نمیگه و بیوه محسوب نمیشن و انگشت نمای خاله زنک ها نمیشن بازم همون پسر ترگل ورگل ان ک حتی ممکنه بهش دختر مجرد کم سن هم بدن.بهرحال باید بیشتر تحقیق کرد تو امر ازدواج ولی بازم دختر بیشتر ضرر میکنه

بنده خودم سطح توقعاتم بشدت پایینه براهمون آدما راحت میان خواستگاری چون از طرفم نه پول میخوام ن خونه نه ماشین فقط یک کار بخور و نمیر داشته باشه خودمم اگه بشه و بزاره حاضرم پا به پاش کارکنم فقط ازش وفاداری میخوام حتی خیانت هم مخاد بکنه خودم پاش هستم آدمش میکنم فقط آبرو نبره و طلاق نده حالا طلاق توافقی یچیزی ولی از این طلاقای یکطرفه و آقایون خیانتکار واقعا افتضاحه.

عزیزم همه مثل هم نیستند خوب و بد وجود داره شما حالا بدش نصیبتون شده وگرنه خیلیی از دخترا یا بایدم بگ ...

ان شا الله خدا برای همه جوونها بسازه وخوشبخت زندگی کنند.

به نظر من هیچ کس بد کسی را نمی خواد ولی معیارها باز هم مشکل ساز میشه.

گاهی فکر میکنم چون ما ومادرهامون وتقریبا بیشتر زنان قدیمی . خیلی تو زندگی کم خودمون گذاشتیم .مردها وپسرها بد عادت شدند واز دخترهای حالا هم مثل قدیم فقط کنیزی بدون چشمداشت می خوان.