2777
2789
عنوان

بدبختیم ماها چون زنیم

140 بازدید | 21 پست

چه گناهی کردم ک دختر شدم  .دختر و عروس  خانواده هایی که نباید عکسشونو فضای مجازی بزارن.

منی که زبان خوندم و میتونم از زبان کسب درآمد کنم. ولی ن میتونم تبلیغی کنم و نه عکسی بزارم و ن اینستاگرام داشته باشم . طرف تو تحصیلات فرقی با من نداره اما اون شاید توانایی کافی تو تدریس رو نداره و با چند تا عکس تو کافه های خوشگل و چند تا کتاب معروف شده. درکل آدما پول خرج میکنن واسه ظاهر قضیه .با کمترین قیمت حاضر بودم تدریس کنن ولی حتی فامیل هام اعتماد نکردن تدریس بچشونو بمن بسپارن . من حتی رایگان میخواستم انجام بدم ک یکم اسم و رسم داشته باشم موسسات هم که حقوقشون  هم اندازه ی پول تاکسی نیست . بخدا پشیمونم ک دخترم‍ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخابت اشتباس همسرت چه ادمیه که بهت اجازه ی استفاده از حقوق اولیتو نمیده

خب من چیکار کنم . دیدم خانواده ی خودمم  زیاد ازادی ندارم عادت داشتم به این قضیه ولی الان میبینم کسی ک تو مجازی نیس کسب و کارش نمیگیره

واقعا الان عکس گذاشت داخل اینستا و کار کردن دیگع چیزی نیست که کسی مخالفت کنه چرا اعتراض نمیکنی؟ اصلا چرا نیاز به اجازه داری ؟ همه این کارا انجام بده اصلا هر کاری دلت میخواد انجام . زندگی فقط یه باره با دختر و پسر بودن  خودتونو محدود نکنید 

واقعا الان عکس گذاشت داخل اینستا و کار کردن دیگع چیزی نیست که کسی مخالفت کنه چرا اعتراض نمیکنی؟ اصلا ...

اگر مخالفت کنم با خیلی جنجال ها روبرو میشم خانواده ی همسرم گیرن 

اگر مخالفت کنم با خیلی جنجال ها روبرو میشم خانواده ی همسرم گیرن 

اگه هیچ راهی ندارد میتونی بری داخل مدارس تبلیغ کنی ،،داخل مدرسه پسرم دیدم به خانمه اومده شماره گذاشته که آموزش خصوصی زبان و ریاضی میدهد

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اگه هیچ راهی ندارد میتونی بری داخل مدارس تبلیغ کنی ،،داخل مدرسه پسرم دیدم به خانمه اومده شماره گذاشت ...

خب جانم میدونی چقدر سخته . سخته بخاطر ماهی هفتصد تومن   ماهی یک میلیون کرایه بدی