2777
2789
عنوان

بدبختیم ماها چون زنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب جانم میدونی چقدر سخته . سخته بخاطر ماهی هفتصد تومن   ماهی یک میلیون کرایه بدی

نه عزیزم چند تا برگه ساده‌کپی کن بزار داخل چند تا مدرسه ،،من خودم با چند نفر صحبت کردم کرایه با خودم بود یا ماشین داشتن چطوریه که ماهی هفتصد؟؟رباضی معلم خصوصی دوجلسه 550

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
من خوشم نمیاد طلاق بگیرم یا خانوادمو از دست بدم دوستشون دارم اخه

پس خودت چی ؟ خودتو دوست نداری؟ من نگفتم از دست شون بده گفتم اعتراض کن . این قوانین و قبول نکن . اگه دوست داشته باشن ترکت نمیکنن . ببخشید اینا رو میگم ولی به عنوان یه ده هشتادی بهت میگم هر کاری که دوست داری و انجام بده حتی به اشتباه . گاهی میشه تجربه گاهی میشه لذت ، گاهی هم میشه درس عبرت بعد ها هم میشه خاطره ها . وقتی آدما محدودت میکنن هرکی میخواد باشه پدرت ، مادرت ، شوهرت . هیج کدومو نمیتونی تجربه کنی گرفتار روزمرگی میشه بعد هم افسردگی میگیری به خودت میای میبینی جوونیت تموم شده تو میمونی و یه عالمه حسرت 

نه عزیزم چند تا برگه ساده‌کپی کن بزار داخل چند تا مدرسه ،،من خودم با چند نفر صحبت کردم کرایه با خودم ...

بابت هر یک کلاس تو موسسه  ۴۵۰ تومن بود . بعضی موسسه هاام ۷۰۰ زیادش . یعنی در هفته دوجلسه  من باید سه ماه برم موسسه که شاید بعد سه ماه هفتصد گیرم بیاد

بابت هر یک کلاس تو موسسه  ۴۵۰ تومن بود . بعضی موسسه هاام ۷۰۰ زیادش . یعنی در هفته دوجلسه   ...

خیلی کمه ،،گفتم اینجا دو جلسه فکر کنم یک ساعت 550

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»