2777
2789
عنوان

بیاین معجزه های زندگیتونو تو اوج نا امیدی بگید.

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 28 پست
امضام نوشتم 

الهی شکرت عزیزم ❤️❤️❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

دوستان دعا کنید خدا برای منم معجزه کنه

توی بد شرایطی هستم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=324675862]خدارو قسم دادم به دو دست عباس به ناامیدی عباس قسم به ام البنین مادر عباس که برای من معجزه کنه😔😔

ایشالا ناامید نباش 🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
دوستان دعا کنید خدا برای منم معجزه کنه توی بد شرایطی هستم

گلم ایشالا الله یارو یاورت باشه تو این روزا دستتو بگیره برات آیه الکرسی میخونم ❤️

آره منم منتظرم الهی 🤲

یاالله ما که بجز تو پناهی نداریم بی پناهمون نکن 🥺😭

الهی شکرت عزیزم ❤️❤️❤️

🙏❤️

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

برات یه آیت الکرسی خوندم ان شاء الله حاجت روا بشی 

ممنونم گلم خدای مهربونمون تنهامون نمیزاره مطمئنم🥺😭

عزیزم خیلی وقته تاپیک های شمارو میخونم و همیشه به یادتونم ودعاتون میکنم  هنوزم این شخص اذیتتون میکنه یا ساکت شده و در مقابل  چی میخواد ازتون هدفش از این کار چیه       بعد دوست گلم باور کن وقتی الان سه ماه گذشته وچیزی نگفته مطمئن باشین تا آخرش هم هیچی نمیگه فقط مریض بوده  یه حرفی زده        شما  میشناسیدش اون شخص رو  یا نه 

عزیزم خیلی وقته تاپیک های شمارو میخونم و همیشه به یادتونم ودعاتون میکنم  هنوزم این شخص اذیتتون ...

سلام عزیزم تو بد مخمصه ای گرفتار شدم ۳ ماه شیره جونم قطره قطره داره از بدنم میچکه😭😭 فقط برام دعا کن تو رو قران 😭😭

من حسم هیچوقت دروغ نمیگه و مطمئنم  که  هیچ حرفی نمیزنه  هرچی بوده مال سال ها پیش بوده ...

ایشالا بحق چادر خاکی فاطمه زهرا رو سفید بشم و پیش بقیه آبروم نره 😭😭😭