2777
2789

معجزه های زندگیتونو بگید برا اونایی مث امثال من امید بگیرن..

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

ندیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم خیلی از خدای مهربون معجزه دیدم الانم منتظر معجزه دوبارشم🥺😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
بارداری وقتی بهم‌گفتن باید ای یو ای کنم اگ نشه ای وی اف یهو باردار شدم و فک میکردم کرونا گرفتم

الهی شکرت عزیزم❤️

تا نزدیک مرگ رفته بودم تا لب مرگ برای فراموشی دوست پسرم خدا بدجور من رو برگدونن به زندگیم یکمی هم به خاطر خواندن نمازشب که اون آشعال زباله ازدواج کرده بود برای خاطر همین خداکمکم کرد عشق ۸دساله رو فراموش کن 

ندیدم

ایشالا خدای مهربون بهترین هارو به قلبت بده ناامید نباش❤️

تا نزدیک مرگ رفته بودم تا لب مرگ برای فراموشی دوست پسرم خدا بدجور من رو برگدونن به زندگیم یکمی هم به ...

خدا ایشالا به دلت بهترین هارو بده..منم برا مشکلم نماز شب میخونم ایشالا الله خودش ناامیدم نکنه 🥺

ایشالا خدای مهربون بهترین هارو به قلبت بده ناامید نباش❤️

آمین

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدارو قسم دادم به دو دست عباس به ناامیدی عباس قسم به ام البنین مادر عباس که برای من معجزه کنه😔😔😔🙏🏼

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

منم منتظر معجزه م 🥺💔

بنظرم فقط فقط باید به خود خدا توکل کنی و از همه چیز دل بکنی از ته دل باید بهش امیدوار باشی ایشالا معجزشو میبینی

امضام نوشتم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞