2777
2789
عنوان

خواب های ترسناک

70 بازدید | 14 پست

وقتی حرف از اینجور خوابا میشه میگن فلج خوابه

اما برا من واقعا نمیشه گفت فلج خواب

تو خواب میدیدم یهو انگار چیزی وارد بدنم شد و از همون لحظه دیگه کنترلی رو خودم نداشتم

و سرم خود به خود بدون کنترل خودم میچرخید

و اینکه جلو مامانم میدیدم ک بدنم داره میره بالا 

تو خواب

تا حالا کسی مثل من دیدین

عزیزم قبل خواب قران بخون آیت الکرسی ب خون

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

اره من یه بار اینجوری شدم بعد همه میگفتن بختک افتاده رو😐

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساعت پنج صبح خوابیدم و هشت صبح با سرو صدای شوهرم ازخواب پریدم حالا از صبح نمیتونم بخوابم اونم از ترس خوابای وحشتناک و بختک یه مدته تنهایی که میخوابم حس میکنم کسی توی اتاق بالا سرمه و من توان حرف زدن و تکون خوردن ندارم و وحشتناک هم خوابم میاد اون لحظه الانم یه مدته تنها باشم از ترس نمیخوابم ☹️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ممکنه دعا یا طلسمی کرده باشن برام؟

عزیزم. همبن که گفتم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من اقدامیم حس میکنم این مشکلاتمم هست که نمیزاره بچه دار بشم ممنون از شما

و منی ک از شب عروسیم هرشب خواب جن میبینم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ما واقعا باید چیکار کنیم🤦‍♀️

قبلا واسم دعا گرفته بودن چند سال پیش توی خونه ام پیدا کرده بودم طلسم ها رو اون موقع هم اینجوری میشدم حتی بدتر از این یادمه رفتم پیش روان شناس بهش گفتم وقتی میخوام بخوابم انگار یه موجود قرمز وحشتناک بالای سرمه حتی صدای خس خس نفس هاشم میشنیدم دکتر گفت علایم افسردگیه ولی الان بعد از چند سال دوباره این ترس و توهم ها اومده سراغم خیلی بده نمیتونم راحت بخوابم 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

قبلا واسم دعا گرفته بودن چند سال پیش توی خونه ام پیدا کرده بودم طلسم ها رو اون موقع هم اینجوری میشدم ...

اگه میتونی خب یه کاری بکن ببین دعا نوشتن باز برات

این دکترا رو ول کن

همه چیو ربط میدن به افسردگی

موجود قرمز خب حتما یچی هست دیگ

چربط ب افسردگی داره

اگه میتونی خب یه کاری بکن ببین دعا نوشتن باز برات این دکترا رو ول کن همه چیو ربط میدن به افسردگی ...

من مفاتیح الجنان دارم توی یه قسمت هایی نوشته باطل کردن سحر و ..هر وقت آشفته باشم میخونم امشبم میرم میخونم دعای چشم زخم هم همینطور

من مفاتیح الجنان دارم توی یه قسمت هایی نوشته باطل کردن سحر و ..هر وقت آشفته باشم میخونم امشبم میرم م ...

👌