2777
2789
عنوان

کی افزایش سن میدن برای کنکور فرهنگیان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 41 پست
من میخوام کتاب مهارت معلمی استاد قرائتی رو سفارش بدم نمیدونم چیکار کنم سفارش بدم بعدش ثبت نام نکنن م ...

منم میخوام بذم ۲۸سالمه میخوام رشتم تجربیه اما با انسانی بدم ب نظرت میشه؟ میتونم؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انسانی با تجربی هم میتونی بدی دیگه 

تجربی سخته نمیتونم برگردم از دوباره بخونم 

کنکور کیه تیر؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
تجربی سخته نمیتونم برگردم از دوباره بخونم  کنکور کیه تیر؟

ببین این کنکور فرهنگیان فرق داره اختصاصیه و منابع داره همه رشته هارو قبول میکنه کولا ۳ تا کتاب هست که خودشون گفتن چیا بخونید و اینکه تست های هوش معلمی هستش که کتاب نداره 

کنکورش هم اردیبهشت هست 

ببین این کنکور فرهنگیان فرق داره اختصاصیه و منابع داره همه رشته هارو قبول میکنه کولا ۳ تا کتاب هست ک ...

میشه بگی منابعشو از کجا گیر بیارم؟ کلا سه تا کتاب واقعا؟؟ کی باید ثبت نام کنم ؟وای من نمیدونستم جدا دارن برگزاذ میکنن

آره من دینی پایه دهم و یازدهم رو خوندم و الان دارم تست های هوشی رو کار میکنم 

کلا باید همه کتابا باشه اره؟؟ 

اخه دخترعموی مت من همه کتاباشو میخونه تا ترازش بیاد بالا

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

هستن عزیزم هستن بشین بخون کتابای تخصصی سه سال تحصیلی با هوش و استعداد معلمی و دینی کتاب قرائتی😂

اره منم شنیدم هستن وگرنه با سه تا کتاب ک نمیشه تراز آورد

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

میشه بگی منابعشو از کجا گیر بیارم؟ کلا سه تا کتاب واقعا؟؟ کی باید ثبت نام کنم ؟وای من نمیدونستم جدا ...

اونی ک کنکورش اردیبهشت ک ثبت نامش تموم شده 

تازه من شنیدم کتاب تخصصیا هم هستن 

اونی ک کنکورش اردیبهشت ک ثبت نامش تموم شده  تازه من شنیدم کتاب تخصصیا هم هستن

یعنی دیگه تمدید نمیکنن یا تکمیل ظرفیت ؟

اونی ک کنکورش اردیبهشت ک ثبت نامش تموم شده  تازه من شنیدم کتاب تخصصیا هم هستن

کتاب تخصصی کدوم پایه؟

آره من دینی پایه دهم و یازدهم رو خوندم و الان دارم تست های هوشی رو کار میکنم 

دینی کتاب نظام جدید و خونذی؟