تجربی سخته نمیتونم برگردم از دوباره بخونم کنکور کیه تیر؟
ببین این کنکور فرهنگیان فرق داره اختصاصیه و منابع داره همه رشته هارو قبول میکنه کولا ۳ تا کتاب هست که خودشون گفتن چیا بخونید و اینکه تست های هوش معلمی هستش که کتاب نداره
آره من دینی پایه دهم و یازدهم رو خوندم و الان دارم تست های هوشی رو کار میکنم
کلا باید همه کتابا باشه اره؟؟
اخه دخترعموی مت من همه کتاباشو میخونه تا ترازش بیاد بالا
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
هستن عزیزم هستن بشین بخون کتابای تخصصی سه سال تحصیلی با هوش و استعداد معلمی و دینی کتاب قرائتی😂
اره منم شنیدم هستن وگرنه با سه تا کتاب ک نمیشه تراز آورد
شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
میشه بگی منابعشو از کجا گیر بیارم؟ کلا سه تا کتاب واقعا؟؟ کی باید ثبت نام کنم ؟وای من نمیدونستم جدا ...
اونی ک کنکورش اردیبهشت ک ثبت نامش تموم شده
تازه من شنیدم کتاب تخصصیا هم هستن