2777
2789
عنوان

میخام بچه بیارم

138 بازدید | 14 پست

از یه طرف تازه ازدواج کردم از یه طرفم خیلیا میگن ماپشیمونیم همون اوایل ازدواج اقدام نکردیم چون موقعی ک اقدام کردن با تنبلی و ...مواجه شدن باز عقب افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ازدواج که کردم  رفتم همه چیمو چک کردم چون با شوهرم مشکل داشتم و بچه نمی‌خواستیم بعد اون پنج سال هر شش ماه یک دفعه میرفتم دکتر به خودم می‌رسیدم تا سر پنج سال همه چی اوکی شد و اقدام کردیم و گرفت اصلا ربطی نداره تو باید مراقب سلامتی رحم و تخمدان هات باشی اینکه بچه نیاری نازا میشی برا کسی که از اولشم تنبلی تخمدان رو داره 

شرایط داری بیار عقب انداختن ربط به تنبلی نداره که😐

منظورم عقب انداختن نبود خیلیا گفتن ما نمیدونستیم تنبلی داریم دوسه سال نیاوردیم وقتی اقدام کردیم تا درمانش کردیم باز طول کشیده

من نزدیک به 4 سال بعد از ازدواجم باردار شدم تازه 2 سالن با قرص جلوگیری کردم دو ماه بعد از اقدام باردار شدم به این چیزا مربوط نیست یکی دیگه از دوستام 3 4 ماهه عروسی کردن اقدام کرده فعلا نشده فقط باید خدا بخواد 

سونوگرافی و ازمایش خون بدی اوکیه؟

اره هر دو سالم پاپ اسمیر بده شش ماه یک دفعه هم از نظر عفونتی خودتو چک کن به رحمتم برس و تو پریودی زیاد کار نکن و ورزش نکن و چیزهای مقوی و گرم کننده بخور