2777
2789
عنوان

سوال مهم بی بی چک لطفا بگین

248 بازدید | 10 پست

اگر ۱۰ روز بعد از آمپول هاش سی جی بی بی بزنیم مثبت کاذب پر رنگ هست من امروز صبح ناشتا زدم یه هاله ای افتاد که به زور و تو نور میشه دید میخواستم ببینم پثبا کاذب هاله کمرنگ هست یا پررنگ؟؟

ربطی نداره...

بزار روز۱۴یا۱۵ام

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

اون موقع هم دوباره میزنم 

آخه نی نی سایت خوندم که مثبت کاذب بر اثر هاش سی جی اینا خط دوم پر رنگ هست ولی هاله اگه کمرنگ باشه احتمال از بارداریه میخواستم ببینم که واقعیت داره یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع هم دوباره میزنم  آخه نی نی سایت خوندم که مثبت کاذب بر اثر هاش سی جی اینا خط دوم پر رن ...

ن عزیزممثبت شدن و هاله انداختن ممکنه از آمپول باشه اینجوری متوجه نمیشی چهارروز دیگ بزن بیبی چکو

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ن عزیزممثبت شدن و هاله انداختن ممکنه از آمپول باشه اینجوری متوجه نمیشی چهارروز دیگ بزن بیبی چکو

ولی کاذبشم قشنگم امروز آرامش قشنگی داشتم 

خدا کنه چند روز دیگه که دوباره میزنم مثبت واقعی بدون هاله باشه

اون موقع هم دوباره میزنم  آخه نی نی سایت خوندم که مثبت کاذب بر اثر هاش سی جی اینا خط دوم پر رن ...

ن هیچی معلوم نمیکنه صبر کن هاله رو خیلی از بیبی چکا دارن ولی دلیل بارداری نیس

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ن هیچی معلوم نمیکنه صبر کن هاله رو خیلی از بیبی چکا دارن ولی دلیل بارداری نیس

تا حالا هرماه میزدم هاله نداشت البته این ماه اولین باره آمپول آزادسازی زدم مدیکور هم استفاده میکنم همیشه که مطمئن باشم البته میگم اینم که امروز زدم هاله خیلی خیلی کمرنگ داره به زور میشه دید که دو تا احتمال هست یا اثر آمپول داره ازبین میره یا واقعا باردارم تازه اثرش داره پیدا میشه خدا کنه دومی باشه