2789

من از بچه شوهرم متنفرم 

چون بچه زن سابقشه بچه شوهرم نیست 

حاصل خیانت اون زن اشغال و دوست پسرشه اما پیش ما زندگی می‌کنه 

مادره خیلی بخاطر این بچه اذیت می‌کنه و تو زندگیمون دخالت داره 

شوهرمم خودشو زده به خریت و فاز پدری برداشته 

دختر شوهرمم کلافه شده میگه خدا به پدرم عقل بده 

الآنم نظم زندگیمون بخاطر مدرسه این بچه بهم خورده چون مجبور شدیم شهر دیگه بریم ولی هر هفته اونو ببریم مدرسه ش و بیاریم هر هفته !!!!!! خدایی ظلم نیست بنظر شما 

فقط لطفا فاز آدمایی که خیلی خوش قلبن و قلب بزرگی دارن الکی برندارید خودتون بزارید تو این شرایط 

شوهرت دوتا بچه از ازدواج قبلیش داره؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

وا اون بچه به شما چه؟ شوهرت چرا اینجوریه؟ بده به مادر و پدرش پیش خودش چرا نگه داشته آینه دق

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی بچه از شوهرت نیست؟

از یکی دگس پس چرا شوهرت بزرگش میکنه😐

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه بچه اس اینکه مادرش خیانتکار بوده یا از چه روشی بدنیا اومده مگه دست خودش بوده؟ میخوای ردش کنی ردش کن ولی نگو بخاطر فلان مسائل ازش بدم میاد بگو کلا ازش بدم میاد چون شوهرم میخوادش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.