2777
2789

دو سال پیش یه دعوای گنده با مادرشوهر جان داشتم جاتون خالی بود واقعا، تهش همه تقصیرات من شدم ،کلا همیشه تقصیر گردن منه .جنگ جهانی اول و دوم هم باعثش من بودم الان به قول شوهرم در حال چیدن برنامه جنگ جهانی سومم 

بگذریم،تو اون دعوا مادرشوهرجان وسط دعوایی کهاز اول تا آخرش فحش به خانواده من بود،و من هم کم نمی آوردم،برگشت گفت تو قدر خواهرشوهرات رو نمی دونی ،اگه اونا از اول از اونجات آویزونت می کردن اینجوری وقیح نمی شدی،

حالا که دوسال گذشته و ما یه ماهیه آشتی کردیم ،البته سرسنگینم هنوز ،مادرشوهرم برا آشتی پا پیش گذاشت

خواهر شوهرم زمین برنج داره،به شوهرم زنگ زده ده کیلو برنج بهت بدم  بیا ببر،منم به شوهرم گفتم بدون پول نگیر ،همین مادرت فردا منتش رو برای من می زاره 

شوهرمم گفت بدبخت ،حیف خواهرم که برا تو حیف نون خواسته برنج مجانی بفرسته 

الانم قهریده 😐

دلم بعد اون دعوا و فحش ها با این خانواده صاف نمیشه ،موندم چه کنم 

نباید میگفتی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

برنجو اگ آورد پیام بده خواهر شوهرت بگو مبلغش چقدر میشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یه قرصی چیزی بود که همه اون توهینا یادم می رفت 

اگه به خودم می گفتم ناراحت نمی شدم فقط به خواهرمو برادرم فحش می داد 

مادرشوهرم فک می کنه کوچکترین بحثی میشه مقصر خواهر و برادرم هستن 

دلم واسه خواهر برادرم می سوزه ،اینهمه فداکاری تهش فقط فحش 

خدا لعنتشون کنه این مادرشوهر جان رو 

برنجو اگ آورد پیام بده خواهر شوهرت بگو مبلغش چقدر میشه 

اینجوری ک میونه خودش و شوهرش هم بهم میخوره 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

کاره درستی میکنی عزیزم 

ولی بنظرم برا بد دهنی اینا حتما یه کاری بکن 

خیییلی افتضاحه انقد رو تون بهم باز شده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا هم آشتی کردی اصلا برو بیا نداشته باش 

فقط آشتی کردی همین 

2 3 ماه یه بار در حد یکی دوساعت همو ببینین فقط 

به خواهرشوهرت هم هییییچ کاری نداشته باش 

سنگین و رسمی هم جواب شونو بده 

در حد یک کلمه فقط 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الکی خودتو در گیر تین مسایل کوچیک نکن.  برنج داده ب برادرش تو چرا دخالت میکنی.  میخواد پول بگیره میخواد نگیره.  خودتو از چشم شوهرت ننداز

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اینجوری ک میونه خودش و شوهرش هم بهم میخوره 

اینجوری ک شوهر اسی داره پیش می‌ره تحت هر شرایطی اسی مقصر میشه فرق نمیکنه چیکار کنه🫤

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

تجربه ی منواگه بخوای.من میگم باخانواده ی شوهرکاری نداشته باش بذارهرکاردلشون میخوادبکنن.کوچکترین حرفی بزنی توبده میشی...

منم بعدازکلی جنگیدن باهاشون.تصمیم گرفتم کوتاه بیام وهرکاری کردن نادیده بگیرم،ایندفعه اگه آتیشمم بزنن صدام درنمیادچون اول وآخراونی که بده میشه منم،چون عروسم😔