2777
2789
عنوان

با خواهر شوهر جان چه کنم،بگیرمش یا نگیرمش

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم می تونستی یه کم با سیاست بگی به جای اینکه بگی مادرت منت می‌ذاره می گفتی بدون پول نگیر تو این گرونی بنده خدایا زحمت کشیدن .

خودتو از چشم شوهرت ننداز .به هر حال خواهر و مادرش اند.پشت سر خانوادش بد نگو.

اگرم می خوای بگی ،یه دونه بد بگو ده تا خوبی بگو ،اینطوری خودت عزیز میشی .

چه دل بزرگی داری  کاش مثل خودت بودم

آبدیده شدم عزیزم😅😅😅 واقعا یجور رفتار کن ک اصلا اونا برات مهم نیستن.  تو ذهنت ب رفتار و حرکاتشون فکر نکن ابدا. چون هی انباشته میشه و عصبی میشی.  جلو شوهرتم هیچی نگو راجعبشون.  ن خوبشون نه بدشون.  

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
دقیقا  منم خسته ام از جنگیدن

خییییلی زیاد رسمی باهاشون رفتار کن 

و اصلا اصلا اصلا حرف نزن سوال پرسیدن با یک کلمه جواب بده تمام ارتباط و رفت و آمد رو خیییییییلی کم کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم دیگه جونی برام نمونده،تصمیم گرفتم شکست وقبول کنم وبذارم هرکاردلشون میخوادانجام بدن،دیگه مهم نیست ...

عزیزم نزار حقتو بخورن 

حتی اگه جلوشون بی کس بودی 

نزاااااار 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

با مادرشوهر و خواهرشوهرت دوست بشو و بهشون احترام بذار تا احترام ببینی ،جنگیدن فایده نداره.این جنگ آخرش نابودیه زندگیته.

شوهرت رو وادار نکن بین تو و خانوادش یکی رو انتخاب کنه .

چون یکدفعه دیدی اونارو انتخاب کرد .

زن رو می تونه طلاق بده یکی دیگه بگیره 

ولی مادرش رو نمی تونه.

یعنی قبول می کردم  بعد حرف مادرشوهرم چی؟ توهیناش چی؟

جلو شوهرت خودتو بد نکن. نذار بدونه چیکار میکنی. این حرفو ک زدی اگه مقصرم نباشی بعدا میگه همه چی تقصیر توئه..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

با مادرشوهر و خواهرشوهرت دوست بشو و بهشون احترام بذار تا احترام ببینی ،جنگیدن فایده نداره.این جنگ آخ ...

پونزده ساله دارم زندگی می کنم ،سیزده سالش رو با این خانواده دوست بودم و البته هر چی می گفتن جوابی نمی دادم ،کلا درگیر نمی شدم 

ناراحت می شدم و تو خودم می ریختم ،یه بحث کوچیکی شد ،مادرشوهرم خیییلی بد به منو خانواده ام توهین کرد ،منم جوابشو دادم 

و اونجوری دعوا شدید شد 

فک می کرد با یه دختر مظلوم و بدبخت سروکار داره