2777
2789
عنوان

پشیمون شدم رفتم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه چه مشکلی داره ،و اینکه چرا فکر کردی سقطش گناه ،اینجا کشور اسلامیه ،اگر مشکل شرعی داشت هیچ ...

نه دکتر اجازه سقط نداد بهم ولی میتونستم غیر قانونی سقط کنم 

پسرم یه دستش از بازو به پایین نداره 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

اینا فامیل نیستن دشمنن قطع ارتباط کن 

عزیز خدا یه جایی جوابشونو میده بسپار به خدا خودتم اذیت نکن 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
نه دکتر اجازه سقط نداد بهم ولی میتونستم غیر قانونی سقط کنم  پسرم یه دستش از بازو به پایین ندار ...

ای بابا.باز خداروشکر که مشکل مغزی ،حرکتی نیست

گور بابای هر کس ک مسخره کرده تف ب شرف شعور نداشتشون

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
نه دکتر اجازه سقط نداد بهم ولی میتونستم غیر قانونی سقط کنم  پسرم یه دستش از بازو به پایین ندار ...

حتما زمانی دکتر تشخیص داد که سن بارداری بالا بوده.

دوست منم پسرش یک دستش انگشت نداره.دوستم بچه شو همه جا میبره.خودش طوری رفتار کرده که احدی حرف نمیزنه.

اسی ببخشیدا ولی دکتر گفت مشکل داره چرت سقط نکردی اون بچه گناه داره آخه خیلی ناراحت شدم 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

فقط همین فک کردم معلولیت خاصی داره همسایه مادوتادستش ازبازوبه پایین نداره بزرگ که شدبراش مصنوعی زدن

میگن اخی نمیتونه درست غذا بخوره  دیگه نزار بچه گیرت بیاد  مدرسه هم میتونه بره

اینهمه ازت پرسیدن مشکلش چیه

یکم احترام قائل باشید برای کسایی ک میان تو تاپیکتون

بعدم بچه یکساله معلومه نمیتونه غذا بخوره خودش بچه من ۱۴ ماهشه نمیتونه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂