2777
2789
لابد حامله ای و نسخه ۲۰۲۳ حضرت مریم کیسه اب گرم بزار تا بشی زیاد بزار  هفته قبل منم مث ت ...

😂😂😂هم دل درد داشتم هم کمردرد و درد نوک سینه سندرم قبل قاعدگی ولی نشدم دیروز زعفرون غلیظ خورم لکه داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂هم دل درد داشتم هم کمردرد و درد نوک سینه سندرم قبل قاعدگی ولی نشدم دیروز زعفرون غلیظ خورم لکه ...

حالا باز تو لکه داشتی من دوهفته گذشته بود کل وجودم درد میکرد نمیشدم اصن وقتی شدم ذوق کردم😂

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
اسییی دقیقااا منم مث توام با اینگه مجردم هی یمگم‌نکنه حاملم😂

وای من فک میکردم من تنهایی مریضمممم هردفعه عقب میوفته میگم نکنه حاملم ولی اصن پشنه نرم سمتم نیومده ها ادم که هیچ چرا اخههههه

حالا باز تو لکه داشتی من دوهفته گذشته بود کل وجودم درد میکرد نمیشدم اصن وقتی شدم ذوق کردم😂

منم پاهام و رونامه اینقدر درد میکنه نمیدونم اصلا چرا اینجوری شدم.انگار تو دوره پی ام اس گی ر کردم عصبی میشم پرخاشگر ولی نمیشم خیلی تو عذابم 

وای من فک میکردم من تنهایی مریضمممم هردفعه عقب میوفته میگم نکنه حاملم ولی اصن پشنه نرم سمتم نیومده ه ...

بخاطر بهم خوردن هورموناس احتمالا یا تغییر فصل نمیدونم چرا واقعا خیلی عذاب آور 

منم پاهام و رونامه اینقدر درد میکنه نمیدونم اصلا چرا اینجوری شدم.انگار تو دوره پی ام اس گی ر کردم عص ...

میفهمم چی میگی ولی من دلم میخاس یکیو بگیرم جرش بدم......کمردرد میکشتت امپول بزن من از درد یه امپول زدم روز بعدش دیگه شدم خلاص شدم