2777
2789
عنوان

تصویری از نتیجه درس خوندن دوتایی با نامزد 😂😂📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واسه این آقای نامزد کادو میخری؟؟؟ منم حوصله رنگی نوستن ندارم بعد جالبه آخه رفته مداد رنگی گوگ ...

😂😂😂😂😂خیلی دوست داره کارایی که من میکنم انجام بده مثلا میگه برام ماسک صورت بذار 😂

نمی‌دونم حقیقتا 

اگه اون بازه زمانی پیشم باشه اره 

چون من و اون طبق عادت از قدیممون فقط مناسبتایی رو کادو می‌خریم که پیش هم باشیم 

ولی فک نکنم اول دی بتونه بیاد خونمون 

😂😂😂😂😂خیلی دوست داره کارایی که من میکنم انجام بده مثلا میگه برام ماسک صورت بذار 😂 نمی‌دونم حقی ...

خوب پس.... من پیش هم باشیم یا نباشیم میگیریم کادو...البته که ۲۴ ساعت باهمیم راه دور نیست...پس برم یه فکری کنممممم  

فقط مداد رنگی‌اش😂😂😂

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزمممم کیوت🥲ولی چطوری هم نامزد میکنید هم درس میخونید پس نامزد بازی چی ؟؟؟

آخه هرکی رو دور بزم دیدم که ازدواج کرده یا نامزد کرده دیگه نمیخونه درس بخونه ۰ون تمرکز گذشته رو نداره

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

عزیزمممم کیوت🥲ولی چطوری هم نامزد میکنید هم درس میخونید پس نامزد بازی چی ؟؟؟ آخه هرکی رو دور بزم دی ...

آخه وقتی هدف مشترک داشته باشی داستان فرق میکنه  ما الان از یک شهر نیستیم و یه تایمای محدودی می‌تونه بیاد خونه ما 

از صبح تا شب خیلی کم حرف می‌زنیم جفتمون درس میخونیم تازه اون پاره وقت سر کار هم می‌ره 

شب وقت میذاریم برای همدیگه با وقتایی که میاد خونمون