2777
2789
عنوان

کسی از پیانو میدونه

5032 بازدید | 32 پست

قبلاً ها مدتی با کمک سی دی ها و کتاب ها سه تار و تنبور تمرین کردم و به نسبت زمان تمرینم ، از نظر خودم و البته دیگران قابل قبول بود. حرفه ای نشدم ولی بدک نشدم ولی علاقه اصلیم پیانو بود . یه ارزونشو خریدم البته دوسال پیش ، و تمرین کردم با کمک ابزار های آموزشی و سی دی و .. ، ولی این پیانو خیلی سخت تره ، نت خوانی از روی دو تا کلید! قاطی می کنم خوب . آخه با چشمام چند تا جا رو نیگاه کنم کلید فا رو ! سل رو ؟ کلاویه هارو!؟؟. الان ۳۸ سالمه ؛ شاید دیره واسم نه؟ البته چند تا آهنگ ساده بلدم . ولی اصلا اونطور که باید پیش نمیره . ولش کنم؟ واسش پیر شدم ؟ میگن پیانو رو باید از کودکی یاد گرفت آخه . ساز های ایرانی مثل یه تار و تنبور در مقابل این غول عظیم پیانو ، شبیه اسباب بازی هستند و بسیار محدود  . دامنه صوتی پیانو خیلی بزرگه ، حالا می فهمم چرا میگن موسیقی ایرانی محدوده . حالا برای یادگیری بدون کلاس راهی هست بگید اگه نیست هم ول کنم .

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

نه چرا دیره؟

من دخترم پیانو میره.منم منتظرم پسرم که نوزااده بزرگ بشه برم یاد بگیرم. اصلا واسه همبن رفتم خریدم

منم ۳۵ سالمه

ساز سختیه ولی...میتونی کلاس برو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پیانو ساز خیلی سخت و حرفه ای هست. 

باید حتما کلاس بری وگرنه طوری که شما مایلی نمیتونی بنوازی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه چرا دیره؟ من دخترم پیانو میره.منم منتظرم پسرم که نوزااده بزرگ بشه برم یاد بگیرم. اصلا واسه همبن ...

تو از کی شروع کردی ؟ هر روز چقدر تمرین ،؟ خوب بلد شدی ؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

پیانو ساز اصلی و مادر هست ولی میتونی از پسش بربیایی چون کلاویه ها جلوی چشماته میتونی ببینی و بزنی.حتی اگه بر فرض مثال ی کلاویه اشتباه بزنی کل ملودیت زیر سوال نمیره.ولی سخت ترین ساز از نظر من ویولن هست ک تو نمیبینی و فقط باید از طریق گوش تشخیص بدی و بنوازی و سازی ک ی نت جا ب جا بزنی ممکنه صدای ناهنجاری دربیاد.

ما ایرانی چون تنبلیم میگیم ساز سخت و ساز اسون ....

این حرفا نیست هر سازی سخت و زحمت خودشو داره هر سازی.

ولی تداوم در تمرین و پشتکار مهمترین اصل ی نوازنده هست.

سلام عزیزم پیانو ساز خیلی سخت و حرفه ای هست.  باید حتما کلاس بری وگرنه طوری که شما مایلی نمیتو ...

🥺

🥺

ولی دیر نیست عزیزم 

من مدتی در اموزشگاه کار کردم باور کن سن شما بهترین سنه تازه. 

خانمی بود 65 سالش بود ! 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تو از کی شروع کردی ؟ هر روز چقدر تمرین ،؟ خوب بلد شدی ؟

من هنوز یاد نگرفتم فعال تو برنامه ۵ سال آینده مه  

ولی دخترم ۸ سالشه اینقدر قشنگ میزنه....از ۵ سالگی بردمش موسیقی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پیانو ساز اصلی و مادر هست ولی میتونی از پسش بربیایی چون کلاویه ها جلوی چشماته میتونی ببینی و بزنی.حت ...

بله . می‌دونم ویولون سخته . حالا بحث سخت بودن ساز نیست . ولی خوب پیانو با دوتا کلید نواخته میشه و این نقطه عطف پیانو هست که مغز دوطرفه باید کار کنه و این کار نت خوانی رو در پیانو با بقیه سازها متفاوت کرده . ویولون و پیانو و گیتار ، خیلی توان مند تر هستند . من تعصب نگه نمیدارم ولی باید قبول کرد سازهای ایرانی در طول تاریخ ، پیشرفت نکردند و به نسبت به سازهای غربی ، پیش پا افتاده هستند . به قول خودم ، چند تا نغمه و صدا بیشتر ندارند .

نه چرا دیره؟ من دخترم پیانو میره.منم منتظرم پسرم که نوزااده بزرگ بشه برم یاد بگیرم. اصلا واسه همبن ...

منم پسرمو ک ۶ سالشه از امسال گذاشتم کلاس موسیقی و فعلا داره بلز یاد میگیره

خیلی دوس دارم پیانو یاد بگیره

چند خریدین شما؟

ولی دیر نیست عزیزم  من مدتی در اموزشگاه کار کردم باور کن سن شما بهترین سنه تازه.  خانمی ...

خوب من که نمیخام چند تا آهنگ ساده یاد بگیرم . قرار هم نیست موتزارت بشم . در حدی که بتونم به خودم بگم بلدم . نمی‌دونم یه راهی به جز کلاس آموزشی بگو . چون اینجا اصلا کلاس نداریم ؟😄😄😄

پیانو ساز اصلی و مادر هست ولی میتونی از پسش بربیایی چون کلاویه ها جلوی چشماته میتونی ببینی و بزنی.حت ...

دقیقا درست گفتین 

من خودم هم پیانو میزنم هم ویلون 

برای ویلون کلاس میرم 

پیانو و خودم میزنم 

البته ۳ ماهه شروع کردم 

۶.۷ تا آهنگ میتونم بزنم 

آهنگ درست حسابیا نه الکی 

در کل پشتکار میخواد 

من زیاد وقت نمی‌زارم و پیشرفته بد نبوده 

استارتر جون به پشتکارت ادامه بده موفق میشی 

منم پسرمو ک ۶ سالشه از امسال گذاشتم کلاس موسیقی و فعلا داره بلز یاد میگیره خیلی دوس دارم پیانو یاد ...

من پانزده تومان پیانو کونیکس . پیانو خوبه . مشکل از منه . ولی واقعا راست میگن مادر ساز ها هست البته پس از ارگ کلیسا!