2777
2789
عنوان

سردرد میگرنی تو بارداری

792 بازدید | 15 پست

سلام خانوما . هفته ۱۲ بارداری ام از دوشب پیش سمت چپ سرم درد میکنه و حالت تهوع دارم 

هفته های قبلی اصلا حالت تهوع نداشتم ولی از وقتی سردرد گرفتم حالت تهوع ام دارم دکترم رفتم دیشب بهم امپول و سِرُم داد ولی فرقی به حالم نکرد. 

این سردردا تو بارداری عادیه؟! جز مسکن و دارو راه حل دیگه ای هست براش؟!

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ۱۳ هفته ام و میگرن دارم 

متاسفانه راهی نداره قبلا با قرص نوافن و شیاف دیکلوفناک خوب میدم الان نمیشه خورد 

ویکس بکش و سرتو وشونه هاتو ماساژ بده 

استامینوفن ۵۰۰ بخور و سعی کن بخوابی

دخترم دلتنگتم😭💔
سلام برای بارداری بد نیست 

من تو اقدام به بارداری بودم نمیدونستم باردارم یانه دکتر برای سردرد گفت چون نمیتونی مسکن بخوری پودر منیزیم بخور 

البته بعدش فهمیدم باردار نیستم همون مسکنو خوردم 

منم میگرن دارم توی بارداری خیلی تشدید شد

سعی کن ساعت غذا خوردنت منظم باشه

آب به اندازه کافی بخور

در معرض سرما و گرمای زیاد قرار نده سرتو

سعی کن همیشه یه کلاه همراهت باشه تا دیدی بادی بودی چیزی میاد بذار سرت

از استرس دوری کن

خواب کافی داشته باش

از سر و صدا و نورهای شدید دوری کن

بالش نرم استفاده کن و جای سفت سرتو نذار اصلا

همون اول که سردرد خفیف گرفتی یه مسکن ساده بخور و سرتو بپوشون و استراحت کن تا بدتر نشه

درمانی به جز مسکن نداره دیگه...البته دوستم میگرن داشت رفت دکتر سنتی بهش گفتن فشار سرت زیاده و سرشو حجامت کرد بهتر شد..نه اینکه کلا درمان بشه.

منم همیشه داشتم سرمو. با زنجبیل میبستم یا پودرشو خمیر کن با تازشو بکوب بذار لای دستمال نازک بذار رو پیشونیت ببند. استامینوغن ساده هم میتونی شش ساعتی بخوری. هوای تازه تمرین تنفس 

منم میگرن دارم توی بارداری خیلی تشدید شد سعی کن ساعت غذا خوردنت منظم باشه آب به اندازه کافی بخور ...

شبا ید و فولیک و ظهراام ویتامین دی ۳میخورم، استامینوفن هم بخورم اشکال نداره؟!

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 
شبا ید و فولیک و ظهراام ویتامین دی ۳میخورم، استامینوفن هم بخورم اشکال نداره؟!

تا جایی که میتونی مراقبت کن که مجبور به خوردنش نشی ولی نه استامینوفن ساده مشکلی نداره..بازم میگم مراعات کن تا زیاد لازمت نشه

کسایی که پسر باردار هستن سردرد شدید دارن عین میگرنی 

یکی از علائم جنین پسر سردرد شدید هستش 

و تو بارداری میگرن عود نمیکنه اصلا 

خواهر منم مشکل شماروداشت دکتر گفت اینایی ک گفتم و خواهرمم هرچی مسکن می‌خورد فایده نداشت خودش زمان خاصی داره به مرور قطع میشه 

❤🤍❤