2777
2789
عنوان

سلام دخترا تورو خدا بیاییم نظر بدین این مبل قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پ چی و چه رنگ بخریم؟من میخام عوض کنم لطفا راهنمایی کن

ببین چستر نگیر

مدلای خاص زیادی هس اینستا تولیدیارو نگا کنـ

برا من خیلی اتفاقی تو تولیدی ی مدلی دیدم گفتم همینو میخام

کلاسیکه ولی خب یکم متفاوت ساخته شده هم سبکه هم شیک ...

پارچشم ک انتخابی بود با چوب  بژ و اینا انتخاب کردم 

منظورم اینه الان توسی میگیرن همه 

تا وارد خونه بشی دکور توسی 

ادم زده میشه

هم ب رنگ توجه کن هم مدل ،اینستارو بگرد 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اولی بهتر وقتی بچینی قشنگ میشه ولی تازه عروسی یکم باید سبک تر و ساده تر بود بهتر بود این مال مامانت ...

تازه عروس نیستم عزیزم 11سال ازدواج کردم خونه جدیده تازه خریدیم

بنظرم بین این دوتا اولی شیک تره اما اینکه خونتون چند متره و اینکه این تنها مبل خونه ست یا راحتی هم د ...

خونمون 170متره یه دست نیمه کلاسیک دارم عکسو گذاشتم اونارو میارم جلو تی وی مبل جدید می‌ره سمت بالا قسمت مهمان

هم اونی که مامانت پسندیده قشنگ و برازندست هم اینی که خودت پسندیدی ولی سلیقه مامانت تقریبا همیشه مده ...

اولی  90دومی که خودم پسند مردم100مامانمم میگه جدیده ولی اصالت ندارد چن سال نهایت. مد باشه