2777
2789
عنوان

بچم صبر نداره اصلا خیلی خستم کرده

308 بازدید | 15 پست

سلام دو سالو نیمه هست حدودا مثلا میگه اب بده تا لیوان بشورم بهش بدم جیغ میزنه خودشو پرت میکنه زمین بهش میگم مامان جان باید صبر کنی ببین دستم کثیفه لیوان کثیفه باید بشورمش بدم بهت دیگه. اصلا صبر نداره چیکار کنم 

خدایاشکرت

شما صبرتو‌ببر بالا و رفتارشو جیغاشو تحمل کن ندو برای انجام کاراش که مبادا جیغ نزنه تا اونم کم کم صبر کردن رو یاد بگیره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما صبرتو‌ببر بالا و رفتارشو جیغاشو تحمل کن ندو برای انجام کاراش که مبادا جیغ نزنه تا اونم کم کم صبر ...

متاسفانه هر چی خواست گریه کرد مادرم سریع داد که بچرو اذیت نکنید بیا حس میکنم اون باعث اینکار شده😢

خدایاشکرت

هم میتونی مشاور ببری

هم خودت صبرت بیشتر کنی

هم وقتی میبینه اینجوری میکنه بهش آب ندی تا آروم بشه و یاد بگیره

بعد بهش لیوان آب بدی

البته اولش سخته ولی ب مرور درست میشه

بچه شما فکر میکنه برای خاسته هاش باید اینجوری رفتار کنه تا زودتر بهشون برسه

الان ی لیوان آب هستش بزرگ‌تر ک میشه بدتر میشه و خاسته ها بزرگتر

باید صبر و یادش بدی مثلا هرچیزی میخواد زودی بهش ندی خیلی مهربون بهش بگو مامان قربونت صبر کن فلان کارمو انجام بدم بعدش کار تورو انجام میدم کم کم بعد ی مدت یاد میگیره .البته پسرمنم۱سالو نمیشه خیلی سلیطه تشریف داره😂

یادمه برادرم سربچه اولم میگفت تاچیزی خواست ازت همدن لحظه نده بذاریادبگیره از همون اول که زبون بازکردوچیزی خواست درحد چندثانیه لفتش میدادم یواش یواش دقیقه وروز مثلا سه چهارسالش بود یه چیزی میخواست میگفتیم بذارحقوقاروبریزن بعددرحالی که دیروزش حقوق ریخته بودن الان تازگیا صبرشوازدست داده ولی نه دراون حد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

وای این پرت کردنشون خیلی بامزه اس همش میگم چطور اینا رو یاد می‌گیرن 

پسر منم جوری خودشو پرت میکنه وسط گاهی خندم می‌گیره 😍😅

درضمن الان متوجه مفهموم صبر کردن نمیشن 

کم کم یاد می‌گیره اینا رو ، فقط شما آروم باش باهاش خودش خوب میشه 

نگران نباش

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

نه اهمیت نده وقتی جیغ میزنه ولی آب رو که داری میدی دستش بهش بگو بفرمائید دخترم با لحن شاد 

بزار صبوری رو از شما یاد بگیره 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
وای این پرت کردنشون خیلی بامزه اس همش میگم چطور اینا رو یاد می‌گیرن  پسر منم جوری خودشو پرت می ...

اره پسر منم وقتی خودشو پرت میکنه گاهی خندم میگیره گاهی حرص میخورم 

خدایاشکرت
متاسفانه هر چی خواست گریه کرد مادرم سریع داد که بچرو اذیت نکنید بیا حس میکنم اون باعث اینکار شده😢

بله معمولا وقتی بچه ها چند تربیته بشن یکم سخت میشه تغییر رفتارشون 

خودمم یه زمانی که نوزاد بود اصلا نمیذاشتم صداش دربیاد سریع در اختیارش بودم مبادا گریه کنه دیر متوجه شدم خودمو تغییر دادم تو سن دو تا سه سالگی بشدت اذیتم کرد هنوزم اذیتای خودشو داره و خیلی لجبازه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند