2777
2789

چند روزه میخوام اساسی تمیز کنم ولی حسش رو ندارم صبح که دخترم رفت مدرسه رفتم شروع کنم اصلااااا دستم به کار نرفت نمیدونم چمه 

خیلی از بهم ریختگی بدم میاد ولی خسته ام دختر کوچیکم هم خیلی شیطونه همش بریز بپاش

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگیزه نمیخواد فقط کافیه خواهر شوهر یا مادرشوهرت زنگ بزنه بگه تا یک ساعت دیگه میاییم خونتون اونوقت میبینی چجوری تمیز میشه و برق میفته 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

کاش خونه ی منو ببینی به خودت بیای 

بچه ی کوچیک شر و شیطون دارم ولی خونه ام از تمیزی همین الان هم برق میزنه

البته زیاد هم خوب نیس مثل من باشی من بیماری وسواس دارم

روزی ۲۰ بار خونه رو دستمال میکشم

یه ریمیکس شاد دانلود کن هندزفری بذار شروع کن 

آهنگ نباشه که اصلا نمیتونم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏