2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه؟

350 بازدید | 28 پست

بچه ها من بعد۷سال زندگی و دوتابچه کوچولو

تصمیم گرفتم جدابشم.

علتشم خیانت و دست بزن و شکاک بودن و بی محبت بودن و بی منطق و سنگدل بودن همسرمه.خیلی خوبی ها داره ولی اینا به علاوه ی این که کلا ادم منفی نگر و بدبینی توی همه چیز هست باعث شده دیگه مغزم یاری نکنه.

بچه هاتومحیط بدی دارن رشد میکنن اوناهم عصبی شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرکم دیپلمه و هیچ سابقه ی کاری ندارم و اینکه پس اندازهم ندارم فکر میکنین میتونم ازپس خودم بربی ...

مهارت یاد بگیر

مژه کاری 

ناخن کاری 

فتوشاپ ادیت

آشپزی و کیک پزی پیج بزن

مهارت زیاده

اگه این ویژگی ها که گفتی درست تشخیص داده باشی  اره

برای من مهم ترینش اینه ک از اول منو باور نداشت

چیزی ک شخصا بهش ثابت شد شد نشد حرف من پشمشم نیست.فکر میکنه من همیشه دروغ میگم و از کوچک تربن تابزرگ ترین رفتارم رو میگه ن تو باسیاست پیش میری توهمیشه ی هدفی داری ک نمیگیو..همش بجام توذهنش قضاوت میکنه و این منو پیرکرده

ومن بشدت خلاعاطفی دارم چ کلامی چ غیرکلامی میدونه و اهمیتی نمیده

این دوتا خیلی اذیتم میکنه بیشتراز بقیه

مهارت یاد بگیر مژه کاری  ناخن کاری  فتوشاپ ادیت آشپزی و کیک پزی پیج بزن مهارت زیاده

اهاااا راست میگی باید برم سراغ اینجور کارا

من مسئولیت بچه هارو قبول نمیکنم

اره ۷۲تا

خب اگر مهریه بگیری میتونی از پس خودت بر بیای ولی اگر شک داری از الان شروع کن دنبال کار گشتن اول از نظر مالی مستقل شو بعد بزن بیرون تو این مدتم پس انداز کن یکم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم من خودم یکی واقعا نمیتونم بع یه نفر بگم جدا شو یا نشو چون تو بطن زندگی طرف و جوانبی که داره نیستم  خودت ماشالله عاقلی تصمیم بگیر قاطع بگیر

راجب کار هم برای خانم ها از فروشندگی تا آشپزی و چندین کار دیگه هست اگر زرنگ باشی بی کار نمیمونی