2777
2789
عنوان

دندان عقل

149 بازدید | 20 پست

چند ساله تو عکس رادیولوژی هر ۴ تا دندون عقلم هست اما کامل درنمیان زیر لثه ان هنوز یعنی نهفته ان ؟ 😰 تا الان هیچ دردی هم نداشتن دقت نکرده بودم بهشون تا اینکه تو عکس دیدم ممکنه چند سال طول بکشه تا کامل دربیاد ؟ 

برای منم نهفته بود و ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود 

تا چندین سال نیم سانت ازش زده بود بیرون ، همین باعث شده بود دندون بغلیش بپوسه ، تا اونو نمیکشیدم نمیتونستم دندون کناری رو درست کنم

رفتم دکتر برام کشید ، ولی واقعا سخت بود

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم نهفته بود و ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود  تا چندین سال ، نیم سانت ازش زده بود بی ...

چه علایمی داشتی ؟ میگن درد داره ورم میکنه اما من هیچ علایمی ندارم 

چه علایمی داشتی ؟ میگن درد داره ورم میکنه اما من هیچ علایمی ندارم 

علائم خاصی نداشت . نه تا قبل از کشیدن ، درد نداشت

دندونامو میخواستم درست کنم ، دکتر گفت تا دندون عقل رو نکشی نمیتونی کناریش رو درست کنی منم کشیدم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
معمولی کشیدید یا جراحی خیلی درد داشت

جراحی کردم 

دندونم ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود 

موقع جراحی که آمپول بی حسی زد ، ولی خود دکتره پدرش در اومد تا دندون رو بکشه ، از بس فکمو فشار داده بود ، فکم درد میکرد 

دندونم رو خورد کرد تا بتونه درش بیاره 

اما بعد اینکه بی حسی رفت ، دردش خیلی خیلی زیاد بود ، از درد زیاد ، سر درد گرفته بودم ، صورتم درد میکرد ، فکر کنم تبم کردم ، دکتر بهم آمپول مسکن داده بود ، زدم خوب شدم  

ولی دندونم رو هر جایی نمیکشید میگفتن نزدیک عصبه ، ما نمیکشیم . دکترم رو خدا خیر بده ، هم خیلی منصف بود ، هم کارش خیلی خوبه ، هم قبول کرد دندون رو بکشه 

جراحی کردم  دندونم ریشه اش به صورت افقی رشد کرده بود  موقع جراحی که آمپول بی حسی زد ، ...

ممنونم از توضیح کامل و جامعت عزیزم واقعا تشکر اره من دیابتم دارم خیلی میترسم ولی هرچی میمونه بدتر میشه الان پودر شده فقط ریشه مونده