2777
2789
عنوان

دلم برا خرگوشم تنگ میشه😭😭😭😭

176 بازدید | 13 پست

بخاطر اینکه وقت ندارم و نمیتونم ازش نگهداری کنم و بیشتر اوقات تو قفسه مجبور شدم بفروشمش حالا فردا قراره بیان ببرنش و من از صبح دارم گریه میکنم،میترسم خوب ازش مراقبت نشه دارم میمیرم از دلتنگیش از الان😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم داشتم دادم رفت خرابکاری زیاد داشت خسته شدم 

خرابکاری زیاد داره و یه وقتا واقعا خسته میشم اما شیرین بازی هاشم داره و از دلتنگیش نمیدونم چکار کنم انگار نه انگار ازش خسته شده بودم اصلا نمیدونم چمه

خرابکاری زیاد داره و یه وقتا واقعا خسته میشم اما شیرین بازی هاشم داره و از دلتنگیش نمیدونم چکار کنم ...

من اصن یادم رفته بود خرگوشی وجود داشته

اگه نمیتونی بگو پشیمون شدم به طرف

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

اخ اخ خدا بهتون صبر بده من یه اردک خریدم برای بچه خواهرم کلا یک ساعت باهاش بازی کرد و خواهرمم اجازه نداد ببرن خونشون منم چند روز وقت نکردم ببرم پس بدم مجانی بدمش و بهش عادت کردم تا عید پارسال فکر کن من ۳۲ ساله هیکل دو متر بردم اردک رو پارک پرندگان واگذار کردم مثل ابر بهار اشک میریختم ولی الحمدلله پیش ادم درستی هست و اردک جفت داره یه عالمه بچه داره 

سبحان الله بعد از ۸ ماه رفتم دیدنش منو شناخت و از دستم غذا میخورد و توی بغلم میومد گردنشو دراز میکرد مثل بچگی هاش . الله اکیر خدایا چقدر تو بزرگی 

اخ اخ خدا بهتون صبر بده من یه اردک خریدم برای بچه خواهرم کلا یک ساعت باهاش بازی کرد و خواهرمم اجازه ...

عزیزممم حیوانات کاملا حس دارن و میفهمن منم ترسم از همینه که خوب نگهداریش نکنن وگرنه از خدامه بره پیش کسی که بیشتر از من براش وقت میزاره

عزیزممم حیوانات کاملا حس دارن و میفهمن منم ترسم از همینه که خوب نگهداریش نکنن وگرنه از خدامه بره پیش ...

بله حیوان خیلی زود وابسته میشه مخصوصا این زبون بسته ها که از بچگی به ما پناه اوردن و انس گرفتن . ببرید پارک پرندگان جایی که تمیز و مطمنه 

دیوار و اینا نذارید معلوم نیست طرف میبره معامله ش میکنه زبون بسته رو 

بله حیوان خیلی زود وابسته میشه مخصوصا این زبون بسته ها که از بچگی به ما پناه اوردن و انس گرفتن . ببر ...

از یه پرورش دهنده خریدم بهش پیام دادم ببینم خودش دوباره میگیره خرگوشم رو کامل همه چیز خرگوش هارو بلده ادم خوبی هم بود فقط خداکنه جواب بده

از یه پرورش دهنده خریدم بهش پیام دادم ببینم خودش دوباره میگیره خرگوشم رو کامل همه چیز خرگوش هارو بلد ...

انشالله که خیره دلتو صاف کن به اون زبون بسته هم حق بده بخدا همش سرکار بودم تا صدای ماشینمو میشنید وق وق میکرد یا غذا و آب کافی نبود ۵ ماهش شده بود تنها بود افسرده شده بود حس کردم خیلی خود خواهم که آفریده خدا رو اسباب بازی خودم کردم بردمش جایی که خوشحال باشه هر چند تا الان فراموشش نکردم عکساشو دارم هنوز توی لپ تاب هنوز به یادشم 

انشالله که خیره دلتو صاف کن به اون زبون بسته هم حق بده بخدا همش سرکار بودم تا صدای ماشینمو میشنید وق ...

انشالله،امیدوارم خرگوش منم مثل ازدک شما بعد خونه ی من جاش خوب باشه