2777
2789
عنوان

شده در اوج جوانی با همین ظاهر شاد تا گلو پیر کسی باشی .....😕

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 55 پست
چرا باهاش نموندی عزیزم.. قشنگ میدونم چی میگی حرفت منو برد به ۱۲سال قبل خودم که تانزدیکای صبح  ...

اونم با اینکه صبح زود دانشگاه داشت ولی هر شب تا خود ۳ ۳ و نیم باهام بود 

اصلا انقدر غرق حرف زدن میشدیم که نمیدونستیم کی زمان گذشت 

الان من موندم و حسرت اون شبا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم با اینکه صبح زود دانشگاه داشت ولی هر شب تا خود ۳ ۳ و نیم باهام بود  اصلا انقدر غرق حرف زد ...

ایشون کات کرد یا شما         یه حسی بهم میگه برمیگرده

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

امیدوارم مهربون امیدوارم  دعام کن دختر خوش قلب 🥲

خدا اون بلایی رو سرمن آورد سر هیچکس نیاره همیشه حسرت به دل می مونه آدم ...انشالله یه روز بیای بگی همه چی خوب شده و منم شاد بشم

نه شرایط باعث شد جدا شیم  اون بخاطر موفقیت من گذاشت رفت

چ جالب منم تقریبا شبیه شما برام اتفاق افتاد مثلا بخاطر خودم که می‌گفت پیش من خوشبخت نمیشی ولی بااین کار  نه تنها خوشبخت نشدم نابود شدم

خدایااا من حالم بده هی از این تاپیکت میبینم..بغض کردم..چی میشه با اونی ک دوسش داریم ازدواج کنیم...دلتنگشممممم خدایا میخامشششششششش .دلتنگشمممممم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

وای نه توروخدا حسرتش نمونه رو دلم خدایا من طاقتشو ندارم 😥

منظورم تو نبودی دلکم  از ته دلم برات دعا میکنم به عشقت برسی و عاقبت بخیر شی 

همسن خواهرمی

عین منی که دارم عذاب میکشم منم 😕

😢😢😢پاشو وضو بگیر بشین سر سجاده با خدا حرف بزن التماسش کن بعد نماز شب بخون..وای بنظرم باید انقد خدا رو التماس کنم تا بهم بدش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم