2777
2789
عنوان

شده در اوج جوانی با همین ظاهر شاد تا گلو پیر کسی باشی .....😕

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢پاشو وضو بگیر بشین سر سجاده با خدا حرف بزن التماسش کن بعد نماز شب بخون..وای بنظرم باید انقد خد ...

من چند ماه پیش شبا زجه میزدم از بس خدارو صدا میزدم 

امام حسینو صدا میزدم 

با صدای اذان و بت عکسش میخوابیدم 

من چند ماه پیش شبا زجه میزدم از بس خدارو صدا میزدم  امام حسینو صدا میزدم  با صدای اذان و ...

واسه من داره نامزد میکنه...دعام‌کن معجزه شه..امیدوارم هیچوقت تو‌همچین موقعیتی قرار نگیری

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واسه من داره نامزد میکنه...دعام‌کن معجزه شه..امیدوارم هیچوقت تو‌همچین موقعیتی قرار نگیری

وای خیلی سخته خیلی خیلی سخته 

ببین امیدوارم یا خدا قدرت فراموش کردنش بهت بده یا به زندگیت برش گر دونه 

ولی تو ناامید نباش خب

خدا معجزه ها میکنه دمش گرم 

نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده   چی میکشی الان من که بعد ۸ سال زندگی مشترک میگم هروقت زن بگیره قلبم وای می ایسته    تو دیگه ..

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده   چی میکشی الان من که بعد ۸ سال زندگی مشترک میگم هروقت زن ب ...

بید بیشتر تلاش می‌کرد ها ولی جداشون کردن..گاهی میگم چشممون زدن‌‌.‌‌.هیچوقت ب دوست داشتنش شک نکردم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

وای خیلی سخته خیلی خیلی سخته  ببین امیدوارم یا خدا قدرت فراموش کردنش بهت بده یا به زندگیت برش ...

ناامید نیستم اگ خدا بخاد ی لحظه معجزه میکنه امیدوارم خدا بخاد