2777
2789

من دختر غمگین پنجم

کاربریم و نتونستم بالا بیارم

همونم ک افسردگی داشتم روزی ۷ تا قرص میخوردم 

دلم گرفته..دلم همش گربه میخواد بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم..حالم بده بچه ها

نیاز دارم ب خالی شدن به گریه کردن ب آرامش

زدم اینترنت میگه بخاطر داروهای ضد افسردگیه ک نمیتونی گریه ‌کنی

پس چیکار کنم؟دلم داره میترکه

یهو ب خودم میام میگم اینجا کجاست من بین این آدما چیکار دارم من باید برم..حالا کجا خودمم نمیدونم

انگار تو اون لحظه کسی و نمیشناسم

عطرت داره از پیرهنی ک جا گذاشتی میپره😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما ورزش کن یعنی برو باشگاه و یه هنری رو شروع کن. اینا خیلی کمک کننده هستن. هممون تجربه ی حداقل یه دوره افسردگی و پنیک و... داریم ولی خوب شدنیه ، فقط دوره ش باید بگذره. 

اهنگه

آهنگ غمگین گوش نکن. آدم بدتر میشه‌. روزا یه ساعت لااقل آهنگ شاد بذار برقص، اوایل شاید سخت باشه بعد خوب میشه. هر جور شده کمک کن هورمون شادی  و رضایت کم کم ترشح بشه

عزیزم حتما ورزش کن یعنی برو باشگاه و یه هنری رو شروع کن. اینا خیلی کمک کننده هستن. هممون تجربه ی حدا ...

باشگاه مبرم

هنر هم ثبت نام کردم حوصله رفتن به کلاساش و ندارم باشگاه‌ هم بزور میرم

باشگاه مبرم هنر هم ثبت نام کردم حوصله رفتن به کلاساش و ندارم باشگاه‌ هم بزور میرم

خودتو مجبور کن بری ببین چقدر بهتر میشی. منم یه دوره افسردگی حاد داشتم و از زندگیم افتاده بودم و همش گریه. اما خوب شدم شکر خدا چون دیگه تصمیم گرفتم‌پاشم از هر راهی به خودم کمک کنم. هیچ کس کمکم نکرد. ورزش هوازی انجام بده ، کارای هنری بکن ، آهنگای غمگین تعطیل، نماز بخون یا مراقبه کن بسته به اعتقادت ، اگه میتونی برو مشاوره و ادامه ش بده تا کم‌کم داروهاتم کم کنن. خوب میشی قشنگم