2777
2789
عنوان

شوهرم جلو جمع یه حرفی زد اب شدم اصن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107029 بازدید | 322 پست

باید اعتراف کنم چون گفته اگه دختر نباشه و از اونطرفم برادر شوهرت گفته خانومای خوشگل دختر بدنیا میارند نمیدونم چرا خوشم اومد ازشون🙂من فمینیستم و به شدت از آدمایی که دلشون نمیخواد دختر داشته باشند و وقتی میفهمند بچشون دختره ناراحت میشند و دخترو اذیت میکنند متنفرم.و برعکس از اوناییکه بچه‌ی دختر دوس دارند و وقتی میفهمند بچشون دختره خوشحال میشند و به دختر اهمیت میدند خیلی زیاد خوشم میاد.تو این دنیا کمتر کسی پیدا میشه که بچه‌ی دختر دوس داشته باشه و اینجوری بگه.الان اصلا تعجب کردم وقتی دیدم شوهرت و خانوادش اینجوری گفتند و خوشم اومد ازشون.چقد خوبه که آدمای اینجوری وجود دارند🙂

ولی اینکه گفتم یطرف قضیه‌س.

در کل حرف بدی زدند همشون.مخصوصا شوهرت نباید این حرفو میزد و نباید نقطه ضعف دست خانوادش میداد که اگه بعدش بچتون پسر شد بگند الان طلاقش میده و یا دیگه نمیخوادش و دشمن شاد بشی.باید فکرشو میکرد که بعدش اگه پسر شد تو چقد استرس میگیری که نکنه دیگه نمیخوادت و چقد خورد میشی جلوی همه.

با اینکه دلش دختر میخواد ولی اگه سیاست داشت باید میگفت فقط سالم باشه و فرقی نمیکنه.و نباید حرف دلشو میزد جلوی همه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اعتراف کنم چون گفته اگه دختر نباشه و از اونطرفم برادر شوهرت گفته خانومای خوشگل دختر بدنیا ...

اره منم متعجب شدم اینقد طرفدار دخترن خانواده شوهرش

اتفاقا استارتر باید خوشحالم باشه همچین خانواده بافهم و شعوری دارن

کجایی آرزوی محال..کجایی..

باید اعتراف کنم چون گفته اگه دختر نباشه و از اونطرفم برادر شوهرت گفته خانومای خوشگل دختر بدنیا ...

در کل دختر و پسر هیچ فرقی نمیکنه از همه نظری مثل همند و اگه خوب تربیت بشند باعث افتخار و سربلندیه پدر و مادرند.

درسته حرفشون اصلا خوب نبوده ولی شمام چون بارداری یکم حساس شدی بنظرمن این حرفو باید میذاشتی پای بی سیاستی شوهرت و خودت سیاست به خرج میدادی و توی جمع هیچی نمیگفتی و هیچ عکس العملی نشون نمیدادی و بعدش تو خونه بهش میگفتی(حرفت خیلی بدبود و دیگه این حرفو جلوی کسی نزن دختر پسر فرقی نمیکنه دست مام نیست ایشالا سالم باشه تو بااین حرفات نقطه ضعف دست همه میدی و منو خورد میکنی).

ولی متاسفانه شمام بی سیاستی و با عکس العمل نشون دادنت بیشتر نقطه ضعف دادی دستشون و کاری کردی بیشتر شادت بشند.

الان که دیگه گذشت ولی حتما اینارو به شوهرت گوشزد کن که دیگه تکرار نکنه. 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

قربونت برم انقدر با درکی و با دقت تاپیکمو خوندی و نظرت خیلی مفید و دلگرم کننده بود سپاس گذارم ازت❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

این تاپیک همچنان ادامه داره!؟!؟!؟

مگه باردار بودی؟؟؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
شوخی کرده حساس شدی

حالا اگه گفته بود معلومه پسر . اگر نباشه طلاقش میدم چی؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

خیلی شوخیش زشت بود 

یعنی چی طلاقش میدم /:

حالا بزنه دختر نشه خودش ضایع میشه 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

قربونت برم انقدر با درکی و با دقت تاپیکمو خوندی و نظرت خیلی مفید و دلگرم کننده بود سپاس گذارم ازت❤️❤ ...

خدانکنه عزیزدلم دورت بگردم خداروشکر خوشحالم که برات مفید و دلگرم کننده بود❤️😘

ایشالا که همونی میشه که میخواید ولی حتما اینا که گفتمو با سیاست به شوهرت گوشزد کن که اگه‌ام پسر شد بگه اشکالی نداری و فرقی نمیکنه و یجوری با خودت و پسرتون برخورد کنه و رو سرش بذاردتون که اصلا همه حسودیشون بشه بهت.

ولی در کل اولین مردیه از جنس پسر خوشش نمیاد انشالله ک دختر بشه ولی همیشه نمیدونم چرا برعکس میشه&nbs ...

نه من جدیدا خیلی دیدم پسرا به دختر علاقه بیشتری نشون میدن

مردای سن بالا با عقاید قدیمی پسر پسر میکنن